TTNET'e AÇMA KAPAMA BEDELİNE TEPKİ YAĞIYOR!

TTNET Fatura Hatırlatma Servisi‏'nin...

TTNET'e AÇMA KAPAMA BEDELİNE TEPKİ YAĞIYOR!

TTNET Fatura Hatırlatma Servisi‏'nin abonelerine gönderdiği e-mailde; "internet erişimi durdurulmuş olan ADSL ve VDSL müşterilerinden açma bedeli olarak 15 TL (vergiler dahil) tahakkuk ettirilerek tahsil edilecektir" mesajına vatandaştan tepkiler yağdı. Vatandaşlar " Bu kadarda olmaz kardeşim, faturasını ödeyemeyen adam zaten maddiyatsızlıktan dolayı ödeyemiyor. Birde buna 15 TL. açma parası ekliyorlar el insaf! " denildi. gelen e-mail'in ayrıntıları aşağıda;

Sayın S. N, 
 
Kullanmakta olduğunuz .............................. Hizmet Numaralı internet hattınızın KASIM ayına ait 23.45 TL'lik ödenmemiş borcu bulunmaktadır.

Borcunuzu kredi kartınızla; web sitemizden ya da 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri'nden ödeyebilir, dilerseniz faturalarınız için otomatik ödeme talimatı da verebilirsiniz.

Diğer ödeme noktaları için tıklayın.

Ödeme yaptıysanız lütfen bu e-postayı dikkate almayınız.

10 Ekim 2010 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, ödenmemiş faturalarindan dolayı internet erişimi durdurulmuş olan ADSL ve VDSL müşterilerimize, ödeme yapılıp hattın açılmasını takiben bir sonraki dönem faturalarında hizmet açma bedeli olarak 15 TL (vergiler dahil) tahakkuk ettirilerek tahsil edilecektir. Söz konusu tarihten itibaren ödenmemiş faturalarindan dolayı internet erişimi durdurulan ADSL ve VDSL müşterilerimize de aynı uygulama yapılacaktır.
 

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2010, 16:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17