Şadi Yazıcı'nın fendi, İmamoğlu'nu yendi!

Tuzla'da Dr. Şadi Yazıcı %80 başarılı, Ekrem İmamoğlu %40! sonucu çıktı.

Şadi Yazıcı'nın fendi, İmamoğlu'nu yendi!
banner46

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İstanbul İBB seçimlerini ve Tuzla, Kartal ve Pendik yerel seçim sonuçlarını bire bir bilen Ulus Araştırma Şirketi, İstanbul İBB meclisinde yaptığı konuşmalar ile gündeme damga vuran ve başarılı çalışmalarıyla takdir toplayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu karşılaştıran bir araştırma yaptı.

-

Araştırma 1000 denek ile Tuzla genelinde mahalle bazlı ve yüz yüze yapıldı. Araştırma da özellikle İBB seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'na oy veren kitle özel olarak analiz edildi.
-
Dr. Şadi Yazıcı %80, Ekrem İmamoğlu %40!
Ulus Araştırma şirketi yaptığı araştırmada Tuzla da Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ile Ekrem İmamoğlu'nu yaptıkları hizmetlerde "Kim daha başarılı?" diye Tuzla halkına sordu ve cok ilginç sonuçlara ulaştı.
Yapılan çalışmada 31 Mart seçimlerinde Tuzla ilçesınde Dr. Şadi Yazıcı'ya, İBB de ise 2. turda Ekrem İmamoğlu'na oy veren seçmenin % 80 lik bölümü  Ekrem  İmamoğlu'na verdikleri oydan dolayı pişman olduklarını ifade ettiler. 31 Mart Yerel seçimlerinde Tuzla ilçe Belediye başkanlığında ve  İBB'de CHP'ye oy veren seçmenin ise %80 lik bölümü Şadi Yazıcı'yi başarılı bulmasına karşılık, Ekrem İmamoğlu'nu başarılı bulma oranı ise %40 olduğunu açıkladı.
-
Yapılan bu araştırma hakkında  fikirlerine müracaat ettiğimiz Ulus Araştırma Şirketi Genel müdürü yaptığı  açıklamada, Tuzla da bir seçim yapılsa Ekrem İmamoğlu ile Şadi Yazıcı yarışsa; Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Ekrem İmamoğlu'na karşı bu yapılan araştırma sonucuna göre açık ara kazanacağını, Dr. Şadi YAZICI'nın kendisine oy veren vermeyen tüm Tuzla halkının gönlünü kazandığını ve yaptığı kalıcı eserler ile bunu Tuzla da ispatlamış bir Belediye Başkanı olduğunu belirtti.
Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2021, 01:15

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17