Sultanbeyli, Dünya Özürlüler Haftası’nda engelli vatandaşları unutmadı

 

Sultanbeyli, Dünya Özürlüler Haftası’nda engelli vatandaşları unutmadı

 

Engelli vatandaşlara daha yaşanabilir bir dünya sunmak, onların sıkıntılarını tespit edip çözümler üretmek adına her sene, 3 Aralık Dünya Özürlüler Haftası’nda programlar düzenleniyor, engelli vatandaşlara yönelik etkinlikler hazırlanıyor. 

Bu etkinliklerden biri de Sultanbeyli Kültür Merkezi’ndeydi. Televizyon ekranlarından tanınan Bilal Göregen, 3 Aralık Cuma günü Sultanbeyli’ye gelerek ilçedeki engelli vatandaşlara bir konser verdi. Kendisi de bir engelli olan Göregen, söylediği şarkılarla izleyenleri doyasıya eğlendirdi.

Konser öncesi konuşma yapan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Çalışma arkadaşlarımızla birlikte Sultanbeyli’yi daha güzel ve daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmeye çalışıyoruz. Bu çalışmaları yaparken sizleri de unutmuyoruz. İlgili arkadaşlarımız daha rahat yaşayabilmeniz için, hayatınızı zorlaştıran her türlü engeli ortadan kaldırmak için ciddi gayret gösteriyor.” dedi. Engellilere yönelik çalışmalar için bir komisyon kurulduğunu söyleyen Keskin, “Biz, sizleri yılın her gününde hatırlamak istiyor, problemlerinizi ortadan kaldırmak için gayret gösteriyoruz.” diyerek konuşmasını tamamladı.  

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2010, 06:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17