Taner Özdemir “Leş Kargaları! Kartal'ın ihanetçileri!“ diye kimlere dedi?

Şok İddia! Kartalspor yönetimi futbolcuları kovarak Tarsus’ta bıraktı!

Taner Özdemir “Leş Kargaları! Kartal'ın ihanetçileri!“ diye kimlere dedi?
banner46

Kartalspor Tarsus’ta 1-1 berabere kalarak küme düştü diye, Kartalspor Kulüp Başkanı ve yönetimi futbol takımını ortada sahipsiz ve yüzüstü bırakarak İstanbul’a döndüğü iddia edildi.


Kartalspor yönetim kurulu başkanı Taner Özdemir facebooktan bu iddialara zehir zemberek cevap verdi.

İşte o yorumlar;


Taner Özdemir Evet otobüsü yolladım. Havaalanınada kim nasıl geliyorsa gelsin. Verdiğimiz emekler burunlarından gelsin. Uğur Utlu'ya ben kulüp başkanı olarak kartal'ın alt yapısından yetişmiş olduğunu unutarak aklı erzurumdaymış gibi talimat almış gibi oyunu sabote etmesinden dolayı bu kulübün bütün hakları burnundan gelsin. Kartalspor'a ihanet etmiştir benim gözümde!! Bu kulübün kapısından içeri bir daha asla giremez girmemeli!! Kulüpten neredeyse bütün alacağını almasına rağmen tüm oyunculara baskı kurmuştur!! Maçta yüreğini ortaya koyan Emrah Taysi Deniz Aslan Emrah, Aytek'e Samet'e Ali'ye ve bazı futbolculara hakkımızı helal ediyoruz, ama takıma ikinci yarı transfer edilen fakat kulübü sabote edenleride en ağır cezaları vererek bu kulüpten kovacağız. Yazık 8 hafta form tut son maçta sen tarsus gibi bir takıma takıl!!


Taner Özdemir Bazı leş kargaları varki bu kulübün bu hale gelmesini bekleyen ve kartal ihanetçileridir bunlar!! Kimse onları konuşmuyor!! 25 maçta 23 puan toplamış bir takımı devraldık ve hiçbir futbolcu transferinde söz hakkımız yoktu, biz 9 maçta 16 puan topladık ve bizden 16 maç fazla oynayan ve sadece 7 puan fazla puan alan yönetimi kimse konuşmuyor!! El insaf!! Bu bile kartal ihanetçilerinin koro halinde kim bu yönetimi eleştiriyorsa bilinki takımın içini karıştırıp son maç öncesi isyan organize edenlerde onlardır!! Basın açıklamamızı yönetim olarak yapacağız! Saygılar










Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2016, 11:36

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17