Hocaların hocası Selim Akbeniz'e öğrencilerinden vefalı destek

Kartal'da on binlerce sporcu yetiştiren, Kartal'ın önemli spor hocalarından olan Selim Akbeniz'e öğrencileri destek verdiler.

Hocaların hocası Selim Akbeniz'e öğrencilerinden vefalı destek
Uzakdoğu Sporlarının Kartal’daki öncüsü, hocaların hocası ve Dünya Altıncısı Selim Akbeniz’e ünlü ve eski öğrencileri hocalarını unutmadılar ve Kartal’daki Spor Merkezinde bir araya geldiler.


İçlerinde ünlü Karate ustalarından ve Kartal’daki ünlü iş ve spor adamı Aydın Kaya’nın (AYDIN HOCA) babası Muammer Kaya, Dünya Şampiyonu Birol Topuz, Milli Karateciler Nuri Tohumcu, Coşkun Karabulut, Levent Yüksel, Hasan Göktaş, Erdoğan Güneşer gibi ünlü s
porcular hocaları selim Akbeniz’i unutmadılar ve sürpriz bir buluşma gerçekleştirdiler.


PLAKET SUNULDU


Yıllar önce Uzakdoğu sporlarına kazandırdığı sporcularını bir arada görmekten mutluluk duyan ve gözleri yaşlanan hocaların hocası Selim Akbeniz, sporcularını yine eskisi gibi ilgi gösterdi ve onlara kısa da olsa duygu dolu bir konuşma yaptı ve TEŞEKKÜR ETTİ. Uzakdoğu sporlarına olan katkı ve desteklerinden dolayı öğrencisi ve ünlü Karate hocası Muammer Kaya, Dünya Şampiyonu Birol Topuz’ve Milli Sporcu Nuri Fırat’a birer hatıra plaketi sunulduktan sonra Dünya Şampiyonu Birol Topuz, yaşlanmaya başlayan Karate ustalarına gençlik yıllarında olduğu gibi önce Kültürfizik ve sonra da taktik çalışması yaptırdı.



Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2014, 09:03

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17