Halkın Sesi HSP Numan Kurtulmuş'un açıkladığı yeni parti

Numan Kurtulmuş başkanlığında kurulan Halkın Sesi Partisi için İçişleri Bakanlığı'na gereken başvuru yapıldı.

Numan...

Halkın Sesi HSP Numan Kurtulmuş'un açıkladığı yeni parti

Numan Kurtulmuş başkanlığında kurulan Halkın Sesi Partisi için İçişleri Bakanlığı'na gereken başvuru yapıldı.

Numan Kurtulmuş başkanlığında kurulan Halkın Sesi Partisi için İçişleri Bakanlığı'na gereken başvuru yapıldı. Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç, Türk siyasi hayatına yeni bir parti girdiğini ve Halkın Sesi Partisi'nin Türkiye için hayırlı olmasını diledi.

Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç ve beraberindeki heyet saat 16.30 sıralarında İçişleri Bakanlığına geldi. Bakanlık önünde bir açıklama yapan Genel Başkan Yardımcısı Malkoç, Türk siyasi hayatına yeni bir parti girdiğini hatırlatarak, kurdukları yeni partinin ülke için hayırlı olmasını diledi.

Parti lideri Numan Kurtulmuş'un, üslubuyle Türk siyasetine yeni bir soluk getirdiğinin altını çizen Malkoç, partinin uzun süre Türkiye'ye hayırlı işlere imza atmasını umduğunu kaydetti. Bugün itibariyle partiyi kurduklarını ve resmi başvuruyu gerçekleştirdiklerini belirten Malkoç, Halkın Sesi Partisi'nin Türkiye'de huzuru, barışı ve kardeşliğini temin edeceğini ve eskiyen siyasi yöntemleri yenileyeceğini ifade etti.

Malkoç ve beraberindeki heyet, daha sonra Kurucular Kurulu Listesi ve parti evraklarını İçişleri Bakanı Beşir Atalay'a sunmak üzere bakanlığa girdi.

Halkın Sesi Partisi'nin kurucular kurulu listesinde Eski Devlet Bakanı Dr. Ahmet Demircan, eski milletvekilleri Mehmet Kahraman, Prof. Dr. Çağrı Erhan ve Emine Uçak Erdoğan gibi milletvekilleri, gazeteci ve akademisyenler yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2010, 18:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17