İsmail Kabakçı, 'Pendik CHP'den Belediye Başkan aday adayıyım'

Halen Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı olan İsmail Kabakçı Pendik Green Park Otel'de düzenlediği kahvaltıyla belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

İsmail Kabakçı, 'Pendik CHP'den Belediye Başkan aday adayıyım'
Yaklaşan yerel seçimler öncesi Kartal'da durgunluk hakim iken, Pendik'te siyasi partilerde yoğun bir hareketlilik var. Pendik'te özellikle CHP, en çok dikkat çeken parti. Bilal Gündoğdu'nun aday adaylığını açıklamasından sonra İsmail Kabakçı'da belediye başkan aday adaylığını açıkladı.


Geçtiğimiz pazar günü Pendik Green Park Otel'de düzenlediği kahvaltıyla aday adaylığını açıklayan Kabakçı, Pendik'e hizmet etmek için bu yola çıktığını söyledi.


Yerel yönetimlerde deneyimli olduğuna dikkat çeken İsmail Kabakçı, "Ataşehir'de güzel hizmetler gerçekleştirdik. Engin bir tecrübeye sahip oldum. Tecrübelerimi Pendik halkına hizmet etmek için kullanmak istiyorum. Tüm Pendik'i kucaklayacak bir hizmet anlayışıyla yola çıktım. Sevgiyle, hoşgörüyle ilçemizi daha yaşanabilir kılacağız."dedi.

İsmail kabakçı Konuşması sırasında Annesini, Eşini, Kızını ve oğlunu çağırarak ailesini sevenlerine tanıttı.


CHP aday adayının topantısına, sivil toplum kuruluşu başkan ve yönecileri, muhtarlar ve medya mensupları katıldı.
 


İsmail Kabakçı kimdir? 



28 Mayıs 1969 Sinop Boyabat Bahçeköy doğumlu. Orta ve lise öğrenimini İstanbul Kadıköy imam hatip lisesinde bitirdi. Sakarya yüksek okulu mezunu olan Kabakçı İstanbul’da Mali Müşavir. 33 yıldır İçerenköy’de mali müşavirlik yapmakta. 33 yıldır İçerenköy’de aynı adreste ikamet etmekte. 1985 yılından bu güne kadar da STK’lar da başkanlık ve siyasi partilerde de çeşitli görevlerde bulundu. Ataşehir Belediye başkan yardımcılığı, Sinop Dernekleri Federasyon Genel başkanlığı görevlerini yürütmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.
Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2013, 16:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17