Kiralamada yeni dönem

Kiralamada yeni bir dönem başladı.

Kiralamada yeni dönem

Motorlu, deniz, hava ve her türlü kara araçlarında dakikalık kiralama dönemi gospeed.com.tr adresinden kolayca ulaşılacak.

-

-
İnternet üzerinden başlatılan mobil uygulamayla, scooterdan hava,deniz ve  kara araçlarına kadar her türlü araç kiralamada kolaylık dönemi başlıyor. gospeed.com.tr kuruluşu olan firma çok yakında mobil hizmet vermeye başlayacak olup, uygulama Google play store ve App store üzerinden indirilecek programla her türlü araç anında dakikalık,isteyen saatlik veya günlük  kiralanabilecek.

-


Firma yöneticisi Sevcan Zengin, Türkiye’de ilk defa uygulanacak olan güvenli ve rahat bir yolculuk devrini başlatacaklarını söyledi. Hava, demir ve kara araçlarının çok rahat kiralanacağı bir sistem başlatıyoruz firmamız müşterilerinin rahatlığını ve memnuniyetini ön planda tutan bir anlayışla hizmet verecek. Kiralama işlemleri için tüm altyapının tamamlandığını çok yakında hizmet vermeye başlayacaklarını söyledi dakikalık kiralama sistemini hayata geçirdiklerini ve tüm araç segmentlerini mobil uygulama ile tek çatı altında topladıklarını söyledi.
 
 

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2021, 13:37

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17