Kaymakam Demir'den "Kartal'da Kendini Satan Bayanlar!” itirafı

Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, yıllardan beri Kartal'ın kanayan yarası olan "FUHUŞU" huzur toplantısında üzülerek dile getirdi.

Kartal’da 2021 Huzur Toplantısı Bülent Ecevit Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

-

Huzur Toplantısına Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve başkan yardımcıları, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Harun Tüysüz, Kartal İlçe Sağlık Müdürü Bekir Necati Şimşek, Kartal İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı ve kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, İSTGAD İstanbul Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aytekin Yaşar, STK başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Kartal mahalle muhtarları ve vatandaşlar katılım gösterdiler.

-

-

Demir, "ilçemiz oldukça iyi durumda diyebilirim!"
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra, Kartal Kaymakamı Abdullah Demir konuştu. Demir, “Emniyetten belirli aralıklar ile asayiş bülteni getiriliyor. Bu bültende ilçede meydana gelen bütün asayiş olayları bizzat yer alıyor. Hepinizin bildiği gibi bizim ilçemiz; 3. Sayfa haberleri ile ağır cezalık, tecavüz, gasp, adam öldürme gibi suçlarla televizyonların ana haberlerinde çoğu zaman yer almıyoruz. Bu bizim için sevindirici bir olay. İlçemizde en son silahla adam öldürme yaklaşık altı ay öncesinde gerçekleşti. Bir avukat yazıhanesinde 1 kişinin 3 kişiyi öldürmesi ile sonuçlanan olay olmuştu. Bu vatandaşlar da Yalova’dan gelip, burada avukat ile görüşmeye gelen kişilerdi. Bu anlamda ilçemiz oldukça iyi durumda diyebilirim." Dedi.
-

Kaymakamdan “Dragos ve İstmarina civarında Kendini Satan Bayanlar!” itirafı
Sözlerine devam eden Demir, "Dragos’ta ve İstMarina civarında görülen, kendini satan bayanlar ya da diğer unsurlar.  Diğeri de torbacı dediğimiz uyuşturucu satan tipler.  Bir de Kuzey Kafkaslar’dan gelen bazı bayanlar, birkaç Türk ile ev tutup fuhuş faaliyetleri yapması.  Bu tabloda da “biz çok iyiyiz” demiyoruz. Zaten daha iyi olabilmek için bu toplantıları yapıyoruz. Bu konularda hepimize düşen görevler var. Ben burada ilk etapta aklıma gelen birkaç şey söylemek istiyorum. İlçede eksik olan yerlere mobese takılması. Bunun yanı sıra kendi işyerlerimize mümkün olduğu kadar kamera takalım.
-

Evimi kiraya verdim ancak fuhuş nedeni ile mühürlendi.
Bir diğeri, bazı vatandaşlarımız gelip şöyle diyorlar; “Evimi kiraya verdim ancak fuhuş nedeni ile mühürlendi. Ben 3-4 aydır kira alamıyorum. Mağdur oldum.”  Vatandaşlardan, ben bilmiyordum gibi sözlerle karşılaşıyoruz. Emniyet mensubu arkadaşlar da böyle konularda şuna bakıyorlar; “O cadde veya sokak boyunca diğer vatandaşlar evlerini bin 500 veya 2 bin TL’ye kiraya veriyorlar. Ama bu abimiz tutmuş, 5 bin TL’ye, 7 bin TL’ye evini kiraya vermiş.” Biz o zaman diyoruz ki; sen kısmen de olsa burada böyle bir şey olabileceğini biliyormuşsun. O evi tutmaya gelen bayanlar ne ile geçiniyorlar ki, kalkıp bana her ay 10 bin TL vermeyi teklif ediyor.  Mağdur oldum diyen hemşehrimize böyle cevap veriyorum. Bize asayiş bülteninde en çok karşımıza gelen ve canımızı sıkan bu olaylara karşı hep beraber hareket edersek daha başarılı oluruz” Diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2021, 22:15

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17