Kartal Askerlik Şubesi'nin Maltepe'ye taşınmak zorunda bırakılmasına tepkiler çığ gibi büyüyor.

Altınok Öz'ün Kartal Askerlik Şubesi'nin sözleşmesinin uzatmayıp, Maltepe'ye taşınmak zorunda bırakmasına tepkiler yağdı.

Kartal Askerlik Şubesi'nin Maltepe'ye taşınmak zorunda bırakılmasına tepkiler çığ gibi büyüyor.
Sosyal Medya'da yapılan yorumlarda vatandaşlar olayın şaşkınlığını dile getirdiler.

MHP Kartal Propaganda ve Basın Başkan Yardımcısı Necdet Türküzel, Kartal Askerlik Şubesinin taşınmak zorunda bırakılmasını skandal olarak nitelendirdi.

İŞTE O YORUMLAR;

Necdet Türküzel SKANDAL..
EĞER BU GERÇEKLEŞİRSE, KARTAL İÇİN BÜYÜK SKANDAL OLUR.
KARTAL ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANLIĞI, BELEDİYECE 2 YIL EVVEL KENDİLERİNE TAHSİS EDİLEN AMA BUGÜN YIKILMA SEBEBİ İLE ÇIKMAK ZORUNDA KALDIKLARI ESKİ BELEDİYE BİNASININ YERİNE KENDİLERİNE KİRALAYACAK UYGUN. YENİ YER BULAMADIKLARINDAN MALTEPE'YE TAŞINIYOR.
BU VEBALİN ALTINDAN NE ASKERLİK ŞUBE BAŞKANI NE KAYMAKAM NE DE KARTAL BELEDİYESİ KALKAMAZ.
BELKİ DE BİR İLÇENİN ASKERLİK ŞUBE BAŞKANLIĞI'NIN BAŞKA BİR İLÇE SINIRLARINA TAŞINMASI TÜRKİYE'DE BİR İLK OLACAK VE KARTAL'IN GENÇLERİ ASKERLİK İŞLERİNİ HALLETMEK ÜZERE MALTEPE'YE GİTMEK ZORUNDA KALACAKLAR. ASKERLİK ŞUBE BAŞKANI'NIN KARARINI BİR DAHA GÖZDEN GEÇİRMESİ GEREKTİĞİ GİBİ, KARTAL KAYMAKAMLIĞI VE KARTAL BELEDİYESİNİN RESMİ HÜKÜMLÜLÜĞÜ OLMASA BİLE BU SORUNA ACİLEN EĞİLMELERİ GEREKMEKTEDİR. YOKSA BU ÜÇ KURUM DA BUNU KARTAL HALKINA ANLATAMAZ VE BEN BUNU KASITLI VE SİYASİ BİR KOMPLO OLARAK DEĞERLENDİRİRİM.
NECDET TÜRKÜZEL..
MHP KARTAL PROPAGANDA VE BASIN.
BAŞKAN YARDIMCISI


Alim İnci Ben askerlik şubesinde görev yapıyorum bugüne kadar şubesi ilçe sınırları dışında hizmet vermeyen tek şube kartal askerlik şubesi idi . Ben bu ilçe de yaşıyorum ve yaşamaya devam edeceğim benim şuandaki tek konum ve sorunum bu. Taşınmanin icinde olan biriyim . Mevcut binanın diğer katlari çeşitli sivil toplum örgütlerine 2018 yılına kadar sözleşme ile kiralinirken resmi kurumun gönderilmesi çok acı . Bunda da bir hayır vardır . Saygılar
Alim İnci Bu askeri bir karar değil birleşme 2018 yılında yılında anadolu adliyesinin yanında olacak bu belediye başkanımızın kendi kararı belediye meclisinde alınmış bir karar maltepe askerlik şubesine ait binada 2 yıl kalacak haftaya orda mesai başlanacak
Beğenmekten VazgeçYanıtlaMesaj121 saat



Erdogan Öztürk Yazıklar olsun...
BeğenYanıtlaMesaj23 saat


Aydın Yavuz O bina sanırım yeni olmakla beraber depreme dayanıklı, neden tahliye ediliyor.
BeğenYanıtla11 saat

 
Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2015, 13:12

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17