Nevşehir’de cevizleri yetişti, Ceviz Meydanı yetişmedi!

Altınok Öz’ün bitmeyen Ceviz Meydanı, yılan hikayesine döndü!

Nevşehir’de cevizleri yetişti, Ceviz Meydanı yetişmedi!

CHP’li Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ün 2 seçimdir Cevizlilere taahhüt edip oy aldığı Ceviz Meydanı 27.06.2017 bitmesi gerekirken bir türlü bitmek bilmiyor. Merhume Ayten Sümer tarafından Arif Dağlar Belediye Başkanı iken Kartal Belediyesine bağışlanan devasa arsa’nın durumu adeta yılan hikâyesine döndü.

24.06.2015 tarihinde 20.390.000.00 TL. +  KDV ihale edilen ve ruhsat tabelasına teslim süresi 720 gün olarak yazılan Ceviz Meydanının bitmemesi Cevizli Halkını gerdi. Vatandaşlar “Bizden Ceviz Meydanı yapılacak taahhütleri ile oy aldılar. Bu ne ciddiyetsizlik! Müteahhitler 6 ayda gökdelen dikiyor ama toprağı hazır bir meydan bir türlü bitmek bilmiyor. Bu nasıl iştir? Belediye başkanı heykellere verdiği değeri şu meydana verseydi şu anda bitmişti” diye tepkilerini dile getirdiler.

Şok İddia! Meydana Gökdelen dikecekler!

Gazetemize gelen iddialara göre ihale edilen ve bir türlü bitmeyen bu alana 120 daireli gökdelen dikileceği ve daire satışlarına başlandığı bile iddia edildi. Bu inanılması zor iddiayı araştırıyoruz. Kartal Belediyesi’nin bu iddialara vereceği cevabı ise kamuoyu adına merak ediyoruz. Gazetemiz belge ve delillere ulaşırsa siz okurlarımıza paylaşacağız.

İşte Altınok Öz'ün web sitesinden Ceviz Meydanı tarifi;

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2017, 00:16

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17