Muşlular 600 çocuğu sevindirdi, dua aldı...

Muşlular Derneği Yetim ve yoksul Çocuklar bu bayram sevindirmek için çalıştı.

Muşlular 600 çocuğu sevindirdi, dua aldı...

Muş İli İlçeleri ve Köyleri Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği, “Bu bayram hiç bir yoksul ve yetim çocuk üzülmesin!” Diye yardım kampanyası düzenledi.
 

Muş İli İlçeleri ve Köyleri Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Yılmaz Bozyiğit gazetemize açıklamalarda bulundu.
---

---
Bozyiğit, "Muş Derneği olarak Ramazan Bayramına sayılı günler kala iyilik ve yardım kampanyası başlattık. Yetim ve yoksul çocuklarımızı bayramda giydirip, yüzlerini güldürmek ve hayır severlerin de hayrına vesile olmak amacıyla başlattığımız yardım kampanyası büyük ilgi gördü. Hayırseverlerimizin destekleri ile Muş ilimizin köylerinde ki yoksul ve yetim 600 çocuğun yüzünü güldürdük, ailelerinin dualarını aldık. Gazeteniz vesilesi ile hayırseverlerimize yönetim kurulumuz adına teşekkür etmek istiyoruz. Biz inanıyoruz ki, Allah katında zerre kadar iyilik kaybolmaz. Bu başlatmış olduğumuz iyilik hareketini Allah nasip ederse her yıl geleneksel hale getirmek istiyoruz. Muş-İder Derneği kısa sürede göstermiştir ki, bizler birlik olursak, paylaşırsak çok oluruz mutlu oluruz.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2020, 23:59

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17