Mimar Hüseyin Başkana BBP'den tam destek

Büyük Birlik Partisi Kartal İlçe Başkanlığı, Cumhur ittifakının AK Parti Kartal Belediye Başkan adayı Mimar Hüseyin Karakaya'ya desteklerini açıkladı.

Mimar Hüseyin Başkana BBP'den tam destek

Cumhur İttifakı Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya’ya  olan destek ve güven her geçen gün artarak devam ediyor.


 
31 Mart Yerel Seçimlerinde Kartal AK Parti ve MHP birlikteliğine  Büyük Birlik Partisi de katılarak Cumhur İttifakı güç birliği yaptı.
 
AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu yaptığı  konuşmasında “14 Mayıs sürecinde ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri döneminde bizlere destek veren Cumhur İttifakımızın kıymetli ortağı Büyük Birlik Partisi ile  1 Nisan sabahı Kartal’ı yeniden inşa edeceğiz.”dedi.
 
DSİ tesislerinde düzenlenen toplantıda bir  selamlama konuşması yapan BBP Kartal İlçe Başkanı Halit Karaaslan, “Biz de Büyük Birlik Partisi olarak 31 Mart’ta yapılacak  olan yerel seçimlerde ittifakımızın adayı Mimar Hüseyin Karakaya’ya  destek kararımızı açıklamak  için buradayız.  Kartal’ın 15 yıllık kaybını ittifak adayımız Mimar Hüseyin Karakaya’nın  belediye başkanı seçilmesiyle ilk beş yılda telafi edeceğiz.”ifadelerini kullandı.
 
Cumhur ittifakı Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya,  “Cumhur İttifakımızın kıymetli paydaşlarından BBP’nin İlçe Başkanı Halit Karaaslan ve yönetim teşkilatının  yanımızda olması gücümüze güç katacaktır. Kalbi Kartal’a  hizmet için atan herkesi bu ittifak içinde yürümeye  ve 25 Şubat’ta projelerimizi açıklayacağımız lansmanımıza davet ediyoruz’ dedi

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2024, 10:58

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17