Mehmet Bülent Karataş, "Türkiye’nin bekası için evet"

MHP Kartal, MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş'ı ağırladı.

Mehmet Bülent Karataş, "Türkiye’nin bekası için evet"
banner46

MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, İlçe yöneticileri, Bölge Teşkilatları ve Kadın kolları ile istişare yapmak üzere MHP Kartal ilçe Başkanlığını ziyaret etti.

 
MHP İstanbul İl sekreteri Murat Kotra, Bölge Başkanı Ümit Gürbüz İl yöneticileri ve Kartal Ülkü Ocakları Başkanı Ersin Uzunkaya’nın da katıldığı istişare toplantısında İl Başkanı öncelikle basın mensuplarının sorularını cevapladıktan sonra İlçe Başkanı H. Metin Özüpek ile birlikte toplantıya girdi

Karataş olağan toplantıya girmeden önce basın mensuplarına şunları söyledi;


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, “Referandumda kararımız evettir” dediğini söyledi. Karataş, parti mensuplarının, parti başkanı tarafından alınan karara uyması gerektiğini dile getirerek, “48 yıllık şerefli tarihi olan Milliyetçi Hareket Partisi, tüm kurum ve kuruluşlarıyla liderinin arkasında devlet için evet, millet için evet, cumhuriyet için evet, Türkiye’nin bekası için evet" dedi.


Türkiye için evet demiştir.” diye konuştu.

“MHP referandum dan sonra bitti” diyenlerin, kendi durumlarını ifadeettiklerini kaydeden Karataş, “Onlar bizim için zaten bitmişlerdir. Referandumdan sonra da onları kullananlar, işe yaramadıklarını göreceği için, onların kullanım tarihleri de 16 Nisan itibarıyla sona erecek ve Milliyetçi Hareket Partisi, lideriyle birlikte yoluna devam edecektir.” değerlendirmesinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2017, 11:28

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17