Oklavalı Muskacıya Polisten suçüstü.

Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü muskacı operasyonu yaptı.

Oklavalı Muskacıya Polisten suçüstü.

155’e ihbarda bulunan vatandaşlar Kartal Polisini harekete geçirdi.

Dini İnanç ve Duyguların İstismar Edilmesi Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık

Alo 155’e yapılan ihbarda “Esentepe Mahallesi Tecerdağı Caddesinde Sa… G. isimli şahsın çocuğu olmayan kadınlara muska yazarak tedavi etme ve cin çıkarma vaadiyle dolandırıcılık yaptığı” iddiasıyla şikayette bulundular.

Bankalarda ki gibi elektronik sıra!

Polis ihbar üzerine günün nöbetçi Cumhuriyet Savcısının bilgisi dâhilinde büro amirliğinde görevli bir bayan ve bir erkek polis memurunu müşteri kılığında bahse konu adrese intikal ettirdi. Polis memurları çocukları olmadığı bahanesiyle hocayla görüşmek için sıra alıp beklemeye başladılar. Bekleme salonunda yoğunluk hayretlerle karşılandı.

Bayan polise Oklava ile muayene!

Polis memurları sıraları gelip içeriye girdiklerinde S. G. isimli şahıs elindeki oklava ile yapmış olduğu muayene sonrasında bayan polis memuruna “sende sübyan cini var! Tüplerin bağlı! Çocuğun olmaz!” diyerek muska yazdı. Önceden seri numarası belirlenen muayene ücreti olan 330 TL parayı alması üzerine dışarıda bekleyen ekiplerle birlikte suç üstü yakalandı.

6300 TL para, numaratör, oklava!

 Cumhuriyet Savcısından alınan arama kararına istinaden saat:13.30 sıralarında yapılan aramada çok sayıda muska için kullanılan matbu kağıtlar, müşterilerden alındığı değerlendirilen 6300 TL para, numaratör, oklava ve diğer eşyalara el konuldu. Ayrıca belirtilen adreste S. G.isimli şahsa yardımcı oldukları tespit edilen akrabaları T. G. ,  İ. G. ve  A. C. G. isimli şahıslar da yakalanarak Emniyet büroya getirildiler.

 Cumhuriyet savcısının talimatları doğrultusunda şahıslar mevcutlu olarak savcılığa intikal ettirilmek üzere gözaltına alınırken, tahkikata devam edilmekte.⁠

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2017, 01:23

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17