Kızılay Kartal'dan anlamlı etkinlik.

Hilal-i Ahmer'den Türk Kızılay'a merhamet çınarı Kızılayımızın 152. Kuruluş Yıldönümü Kartal'da kutlandı.

Kızılay Kartal'dan anlamlı etkinlik.

Dünyanın sayılı, bölgenin ise en güçlü insani yardım kuruluşu olan ve 152 yılı geride bırakan Türk Kızılayı, yardımseverlerin her geçen gün artan desteği ile ihtiyaç sahiplerinin umutlarını yeşertmeye devam ediyor.

---
TAM KADRO KATILIM OLDU
Kartal Kızılay Şube Başkanı Hüseyin ÖZKUL ve ekibinin katılımıyla Kartal Ankara Caddesinde ve Merkez Cami önünde gerçekleştirdikleri sade programda KIZILAY’ ın 152 Kuruluş Yıl dönümünü vatandaşlarla birlikte kutlandı. Başkan Hüseyin ÖZKUL, Başkan vekili Bayram SONGUR, Başkan yardımcıları  Kemal BERK, Yavuz İÇMELİ, Yönetim Kurulu,Kartal Belediyesi Meclis üyesi Arzu ŞİMŞEK  ve Kızılay gönüllülerinin katıldığı program Kartal KIZILAY Şubesi Başkanı Hüseyin Özkul’un  BASIN AÇIKLAMASINI okumasıyla başladı.

---

---
HİZMETLERİ ÖZETLEDİ
Kartal Kızılay Şube Başkanı Hüseyin ÖZKUL Kızılay ın 152 kuruluş yılını hatırlattı ve hizmetlerini ara başlıklarla özetledi. Başkan ÖZKUL,” Bölgenin en büyük. Dünyanın ise sayılı insani yardım kuruluşlarından olan Türk Kızılay, Uluslararası Kızılhaç Kızılay Dernekleri Federasyonu’nun en aktif üyesi olmasının yanı sıra Federasyon Başkan Yardımcılığı görevini de yürütüyor” yorumunu yaptı ve şöyle devam etti:” Kızılay, yardım elini ülke sınırlarının dışına da uzatıyor. Balkanlar’dan Orta Asya’ya, Orta Doğu’dan Afrika’ya, Güney Asya’dan Kafkaslara kadar dünyanın neresinde bir insan acısı varsa onu dindirmek için çaba gösteriyor. Uluslararası arenada gerçekleştirilen bu yardım çalışmaları Türkiye’nin tanıtılmasında da kuşkusuz büyük katkı sağladı” ifadesini kullandı.

---

---
GÜL VE ÇİKOLATA İKRAMINDA BULUNULDU
Ülke genelindeki şubeleri, temsilcilikleri, yüz binlerce üyesi ve gönüllüsü ile Türk Kızılay, tüm bu çalışmaları yardımsever halkımızdan aldığı güç ile gerçekleştirdiğinin altını çizen Kartal Kızılay şube Başkanı Hüseyin ÖZKUL ve ekibi Ankara caddesinde vatandaşları birer GÜL ve çikolata ikramında bulundular.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2020, 01:25

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17