Katil Belediye! Kedimi öldürdüler!

Serhat A. isimli vatandaştan kedisi ile ilgili Kartal Belediyesi'ne şok suçlama.

Katil Belediye! Kedimi öldürdüler!
banner46

-

Serhat A. İsimli vatandaş, Kartal Belediyesi Veteriner Müdürlüğü'ne kedisini teslim ettiğini ve öldürdüklerini iddia etti.

-

İşte Serhat A.'dan o iddialar;

-

"Evet kesinlikle kayıtlarımda mevcut, ses kayıtları Instagram sayfalarına defalarca yazdım kayıtları var bakabilirsiniz.
Önce kediyi aldılar tedavi ettik dediler. Geri bıraktılar yine verdik birhafta geçti arayan olmayınca aradım. Kedinin öldüğünü söylediler. Bende dedim ki nasıl olur sokakta yaşayan hayvana bişey olmadı siz orada nasıl öldürdünüz. Ne tedavi yaptınız görmek istiyorum dedim. Madem kedi ölecek kadar hasta idi neden tedavi ettik diye getirdiniz. Ve kedi ölüyor neden bilgi vermiyorsunuz diye sordum. Halen cevap alamadım veteriner hizmetlerinden aylar geçti. Üst komşum aradığında ise kedinin önce sahiplendirildiğini söylediler, sonra kedi kaçmış dediler. Nereye şikayet edicem halen bilmiyorum.defalarca sad.... Gökhan bey'den randevu talep ettim iletmediler. Corona sebebi ile randevu olmuyormuş. Ama beyfendi Ekrem bey gelince sokak sokak geziyor. Yanılıp seçim zamanı benim kapıma gelmesinler. Kovalamazsam adam değilim. Katiller." Diye belirtti.

-

İşte Serhat A.'nın kaybolan kedisi ile ilgili yazışması;

-

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2022, 21:25

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17