Kartal’da 12 adrese Narkotik operasyonu

Kartal Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu tabirlerine nefes aldırmıyor.

Kartal’da 12 adrese Narkotik operasyonu

Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Anadolu 5. Sulh Ceza ve 6. Sulh Ceza Mahkemelerinden alınan arama kararlarına istinaden 05.00-10.00 saatleri arasında idarece tespit edilen 12 farklı adreste eş zamanlı olarak narkotik uygulaması yaptı.

 

E.P. isimli şahsa ait Karlıktepe Mah. No:.. sayılı ikamette 3 ayrı peçeteye sarılı vaziyette 9 gram Bonzai maddesi, 2 fişek halinde 2,2 gram Skank maddesi, 2 adet Ecstasy hap ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen toplam 11.380 TL para ele geçirildi.

 

S.K. isimli şahsa ait Karlıktepe Mah. No:.. sayılı ikamette poşet içerisinde toplam 208 gram esrar, bakır kap içinde ise 5 gram esrar maddesi ele geçirildi.

 

Y.K. isimli şahsa ait Topselvi Mah. No:.. sayılı ikamette 3 adet klipsi poşet içerisinde toz halinde toplam 18,6 gram eroin olduğu değerlendirilen madde ele geçirildi.

 

R.Ö. isimli şahsa ait Cevizli Mah. No.. sayılı ikamette 3 adet 7.65 mm çaplı fişek ile 7,2 gram uyuşturucu olduğu değerlendirilen madde geçirildi.

 

H.R.Ç. İsimli şahsa ait Hürriyet Mah. No:.. sayılı ikamette 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirildi.

Şüphelilerden E.P., S.K. ve H. K. isimli 3 şahıs yakalanarak gerekli işlemler için Asayiş büro amirliğine intikal ettirildi. Firar olan Y.K., H. R.Ç. ve R.Ö. isimli şahısların yakalanması için çalışmalara devam edilirken, diğer adreslerde yapılan aramalarda suç ve suç unsuruna rastlanılmadı.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2017, 13:34

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17