Ak Parti'nin Hastane teklifini CHP'liler red etti!

Hastaneler gidiyor diyen CHP'lilerin, Ak Parti'nin hastane teklifini bir çırpıda red etmeleri mecliste şaşkınlıkla karşılandı.

Ak Parti'nin Hastane teklifini CHP'liler red etti!

Kartal Belediye Meclisi Ekim ayı ilk birleşimi 2 Ekim 2017 Pazartesi günü Ali Ekber Şahin başkanlığında toplandı.

Kartal’da son günlerde çokça konuşulan Hastaneler ile ilgili gündeme Ak Parti’den Sürpriz bir açıklama geldi.

Ak Parti adına Kartal Belediye Meclisi’nde konuşan Mimar Yunus Fırat AYDIN, Yavuz Selim Devlet Hastanesinin Kartal’daki yataklı hasta bölümünün taşınmasının sebebi Kartal Belediyesin Hastanenin de içinde bulunduğu alanı Riskli Alan ilan etmesi ve normal süresinin üzerinden 2 sene geçmesine rağmen hala İmar Planlarını yapmamış olmasıdır." Dedi. Konuşmasına devam eden Aydın “Kimse gündemi saptırmasın taşınan kısımlar sadece Yataklı Hasta bölümüdür. Poliklinikler ve Acil Servis Hizmet vermeye devam edecektir.

Hastane Binası Çürük!

Vatandaşlara bina çürük dediğimizde bize haklı olarak söyledikleri “yıkıp yeniden yapın“ oluyor. Biz de Ak Parti olarak buradan taahhüt ediyoruz orada Kartal Belediyesinin yetkisinde olan 1/1000’lik İmar Planlarında ilgili alanı tekrar Hastane olarak düzenleyin biz de oraya  Sağlık Bakanlığı aracılığıyla daha güzel daha modern bir Hastane yapmaya söz veriyoruz.

 

Yakacık Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi aynen hizmete devam ediyor..

Yakacık Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Aydın; “Yakacık Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi aynı yerinde hizmet vermeye devam edecek. Bu konuda Ak Parti Kartal  Teşkilatı olarak gerekli girişimleri yaptık ve aynı yerde hizmet vermeye devam edeceğiz. Fakat Kartal’ın ihtiyaçlarını daha modern bir yapıda karşılamak için Kartal Belediyesine ait 6251 Ada 1 Parsel sayılı 18.137m2 lik İmar Planında Sağlık Tesisi Alanı olarak belirtilen arazinin Sağlık Bakanlığı’na tahsisini öneriyoruz.

 

Kartal’a 1100 Yataklı Hastane yapıyoruz, Kartal’a “Üvey Evlat” diyenler, Bu mu Üvey Evlatlık!

Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesinin 400 olan Koğuşlu Yatak sayısını özel oda şeklinde 1100’e çıkarıyoruz bu mu üvey evlatlık! Sağlık üzerinden siyaset yapanları önce derslerine çalışmaya sonra bu konu hakkında siyaset yapmaya davet ediyoruz. Dedi.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NE BAĞLI POLİKLİNİKLERİNİZİ NEDEN KAPATMAYA KALKTINIZ?

Aydın son olarak Kartal Belediyesi Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı polikliniğini Belediye Başkanı Altınok Öz kapatmak isterken AK Parti’nin teklifi ile Poliklinikler kapatılmaktan kurtuldu. Bu mu sizin Sağlık hassasiyetiniz?” Diye sordu.

Ak Parti’nin hastaneler üzerine verdiği teklifler CHP tarafından reddedildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2017, 01:33

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17