Kartal'a yeni bir renk kattı Çağla Butik...

Çağla Boutique seçkin davetlilerin katılımı ile açıldı.

Kartal'a yeni bir renk kattı Çağla Butik...

İş insanı İbrahim Altunışık'a ait 'Çağla Boutique' Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve CHP Kartal ilçe Başkanı Efendi Argunşah tarafından hizmete açıldı..



Kartal yeni bir markaya kavuştu; Çağla Boutique.. İbrahim Altunışık'a ait Çağla Boutique'in işletmeciliğini ise kardeşi Çağla Karagülmez yapacak



Çağla Boutique, Kartal 23 Nisan Caddesi üzerinde görkemli bir törenle hizmete açıldı. Çağla Boutique'nin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, Kartal Belediye Başkanı Yardımcıları Oktay Aksu ile Adem Uçar, AK Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi Ömer Uluyurt, CHP Kartal İlçe Yöneticileri Hande Oruç, İsmet Ak, Hasan Tozkoparan, CHP Kartal İlçe Gençlik Kolu Başkanı Berkant Sabancı, Kartal Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Deniz Karacan, Kartursas Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Demirhan, KartansAŞ Genel Müdürü Düzgün Çapar, Kartal Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Ali Haydar Süslü, İSTGAD İstanbul Gazeteciler Ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Aytekin Yaşar, KİMER Genel Müdürü Umut Veli Develi, İş İnsanları Aydın Kaya, Dilek Çiftçi, Kartal'da yayın yapan gazetecilerin yöneticileri, ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Çağla Boutique'in açılışını yapan Kartal belediye Başkanı Gökhan Yüksel şunları söyledi:



"Kartalımıza böyle değerli işletmelerin katılması ve esnafımızın güçlenmesi bizi fazlasıyla sevindiriyor. Esnafımızın işlerinin iyi olması için elimizden geleni yapıyoruz. Kartal'a artı değer katacak her işletmeye yardımcı olacağız. Kartalımızın güzelleşmesi için projelerimiz var ve en kısa zamanda harekete geçireceğiz. Hürriyet Caddesi'ni kültür ve sanat merkezi yapacağız. Burada yazarlar, şairler ve sanatçıları halkla buluşturacağız. Caddeye hareket getirdikten sonra esnafımızın işlerinin daha da yoğunlaşacağını düşünüyoruz."

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2020, 12:38

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17