Gürkan Akyol, "Elbette bunların hesabı sorulacak!"

Kartal'da Asırlık Çam ağaçlarının katledilmesinden Kartal Belediyesini sorumlu tutan AK Parti Kartal ilçe başkanı Gürkan Akyol çok sert bir şekilde yazılı cevap verdi.

Gürkan Akyol, "Elbette bunların hesabı sorulacak!"

Akyol, "KARTAL'DAN BAŞKA HİÇBİR YERDE BU KADAR PİŞKİNLİK ve VURDUM DUYMAZLIK GÖREMEZSİNİZ ...

Kartal'da yeşil katlediliyor, 100 yıllık ağaçlar kesiliyor Belediye Başkanı çevreci anlayışımdan ödün vermiyorum diyor. Vatandaş yüzlerce aramadan sonra iş bittikten sonra sesini duyurdu diye lütfedip Kartal Belediyesi Basın Açıklaması yapılıyor, vatandaşa teşekkür ediyor.

GERÇEK OLAN ŞUDUR; Kartal Belediye Başkanı ve Yöneticileri koltuklarında oturdukları ve RANTI sevdikleri için 100 yıllık ağaçları kendi yandaşlarına katlettiriyor.

Kartal Belediyesi geçmişte 600 kişi ile yönetilirken; şimdi, işe aldığı 3.000'in üzerinde çalışan, Belediyenin Müdürlüklerinde sabahları oturmak için boş sandelye arıyor.

Birileri de çıkıp Kartal'da ne oluyor diye bakmıyor...

Bu kadar çok personel ile Kartalı yönetemiyor, Kartalda olanları basından mı öğreniyorsunuz. O zaman ne işe yarıyorsunuz.

Karta'da Vatandaşımız artık kendisi çevresine ve doğaya sahip çıkmaya çalışıyor.

Belediyenin Başkanı, Başkan Yardımcısı, Müdürü, Amiri NEREDE ...

GÖSTERMELİK İŞ YAPMAYI BIRAKIN DA KARTAL'A,  DOĞAYA VE ÇEVREYE GERÇEKTEN SAHİP ÇIKIN...

YANDAŞLARINIZA YÜZ YILLIK AĞAÇLARI KESİTİRMEKLE ÇEVRECİ OLUNMAZ...  

Basın Açıklamasından bir bölüm; "Kartal Belediyesi olarak, yurttaşlık bilinciyle haberi yazılı basına ulaştıran komşularımıza ve üzücü olayı kamuoyuyla paylaşarak habercilik görevini yerine getiren basın emekçilerine teşekkür ediyoruz. Kartal Belediyesi, çevreci anlayıştan ödün vermeyen Belediye Başkanımız Gökhan Yüksel’in öncülüğünde, korunması gerekli olan ağaçların tahrip edilmesi üzerine sorumluların en ağır cezayı alana dek olayın bizzat takipçisi olmaya devam edecektir."

Bu açıklama ile o yüz yıllık ağaçları geri getirip, Günah çıkardığınızı ve kendinizi akladığınızı mı düşünüyorsunuz,

Elbet bunların da HESABI SORULACAK..." Diye belirtti.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2020, 18:36

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17