Soner Eker'den 5 bin kişilik Aşure etkinliği

Geçen yıl gazetemizin düzenlediği 7. yıl gecesinde "En kurumsal Muhtar" seçilen ve plaketinin Kartal Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu'dan alan Uğur MUmcu mahallesinin çalışkan ve sevilen muhtarı Soner Eker Aşure etkinliği tertip etti.

Soner Eker'den 5 bin kişilik Aşure etkinliği
Geçen yıl gazetemizin düzenlediği 7. yıl gecesinde "En kurumsal Muhtar" seçilen ve plaketinin Kartal Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu'dan alan Uğur Mumcu mahallesinin çalışkan ve sevilen muhtarı Soner Eker Aşure etkinliği tertip etti. 

Yunus Emre Camii avlusunda Şafaklar Hipermarketleri sponsorluğu ile yapılan aşure dağıtımı siyasilerin akınına uğradı.

Şafaklar Hipermarketlerinin ortaklarından Şükrü Kontuk’un katkıları ile gerçekleşen aşure dağıtımı Cuma namazı çıkışında yapıldı. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Ak Parti İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız ve ilçe yönetimi, Kartal Bulvarspor Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Balcı, Hacı Hatice Bayraktar Lisesi Müdürü Hakan Aytekin, Vali Erol Çakır Lisesi Müdürü Murat Fırat, Disk Tekstil Lisesi Müdürü Bülent Topal, Milli Eğitim Vakfı ve İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Karaman ve Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Bayrak, Cumhuriyet mahallesi Muhtarı Şahin Kaya, Yakacık yeni Mahalle Muhtarı İlhan Düzülütaş ve vatandaşlar katıldı.





Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2012, 08:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
GÖKHAN ÖZTÜRK
GÖKHAN ÖZTÜRK - 11 yıl Önce

çok sevgili muhtarim yaptiğin her işte olduğu gibi bu işte de çok başarilisin .yüce mevla senin yoluna daima açık etsin allah yar ve yardımcın olsun sayın muhtarım.seniseviyoruz...

SONER EKER
SONER EKER - 11 yıl Önce

katilimcilara ve emeği geçen herkese teşekkürler.

Soner EKER
Soner EKER - 11 yıl Önce

davetimizi kirmayip gelen başta belediye başkanimiz altinok öz e kartal ak parti ilçe başkani temurhan yildiz a dsp kartal ilçe başkani ilhan güzelgün e orman genel müdürü ne orman işletme şefi hüseyin taşer e bulvar spor kulubu başkani adnan balci ya yakacik yeni mahalle muhtari ilhan düzülütaş a cumhuriyet mahalle muhtari şahin kaya ya okul müdürlerimizden vali erol çakir lisesi müdürü murat firat a haci hatice bayraktar lisesi müdürü hakan aytekin e disk tekstil lisesi müdürü bülent topal a milli eğitim vakfi ilk öğretim okulu müdürü mehmet karaman a okul aile birliği başkani dilek bayrak a ve ekibine ayrica bize sponsorluk görevini üstlenerek bize katkida bulunan şafaklar market yönetim kurulu başkani şükrü kontuk beye şükranlarimi sunarim teşekkürler.

s
s - 11 yıl Önce

katılan butun halkımızı ve katılamayıp mazeret beyan eden organızede emegı gecenlerede ayrı ayrı tesekkur eder saygılarımı sunuyorum

suzan akgül
suzan akgül - 11 yıl Önce

daha nice aşureler gününuz böyle olsun ilk deva bir muhtar adayında böyle güzel bir etkinlik yapmadı darısı seneye

FERHAT KÖROĞLU
FERHAT KÖROĞLU - 11 yıl Önce

emeği geçen herkesten allah razi olsun.

SIRADAKİ HABER

banner17