Sarıgül'e Kartal'da Erzincan'lı hemşehrilerinden büyük ilgi. Sarıgül Tanyeri Derneği gecesine katılımıyla damgasını vurdu.

Erzincan Tanyeri Derneği kuruluş gecesine katılan Sarıgül'ü hemşehrileri coşkuyla karşıladı.

Erzincan Tanyeri Derneği'nin kuruluşunun 21 nci yılında düzenlediği geceye ilgi yoğundu. Dernek üyelerinin yanısıra Siyaset, iş dünyasından ve  bölgemizin ileri gelen isimlerinin yanısıra ve belediye başkanlarının geceye katılımı renklendirdi.

Sunuculuğunu Hasan Gülerin büyük bir başarıyla gerçekleştirdiği geceye Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Chp İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Özgür Nas, CHP İstanbul İl Genel Meclis Üyesi Görkem Akdağ, Adalar Belediye Başkanı Dr. Mustafa Farsakoğlu ve başkan yardımcıları, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Yardımcıları Ali Rıza İkisivri, Gülseren Büyüktaş, Kartal Chp ilçe başkanı Av. Kamer Gök ve yönetim kurulu ve Belediye meclis üyeleri, Adalar Chp ilçe Başkanı M. Dündar Traş, Maltepe Chp ilçe Başkanı Süleyman Kıpırtı ve yönetimi Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Hişman ve Abdullah Der, Kartal Cemevi Vakfı Başkanı İsmail Saçlı, Ersiad Başkanı Gülbey Sezginin katıldığı gecede Domane Dersim ve bir yerel sanatçıların sahne alırken geceye katılan dernek üyeleri halaylarla eşlik etti. Gecede Sarıgül, Salıcı ve Kartal Cemevi vakfı Başkanı İsmail Saçlı konuşma yaptı. 


Ya iktidar olursunuz! Ya da sıradan muhalefet!

Gördüğü ilgiden memnun olan ve selamlama konuşması yapan Sarıgül "Din farkı yok, Dil farkı yok, Irk farkı yok, Mezhep farkı yok. Camiler de bizim, Cemevleri de bizim, Kiliseler bizim, Sinegoglar bizim. Hepsi için elimizden geleni yapıyoruz. Muharrem ayındayız. Kerbelalar artık dursun. Bizim tavsiyemiz şudur; Bir olalım, dirlik olalım (Salondakiler alkışlayınca, alkışı güçsüz bulan Sarıgül) Anladım hazır değilsiniz henüz. Şöyle bir canlanın. Ya iktidar olursunuz! Ya da sıradan muhalefet olursunuz. Görüyorum ki heyecan zayıf. Bu zayıf heyecanı toparlayacağız. Çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el kalmayacak. Bu güne kadar hiçbir hemşehrimin güvenini boşa çıkartmadım." diyerek salondakilere hitap etti.






Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2012, 00:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17