Özgür Nas Kamer Gök'e 'Kimsenin veryansın etmeye hakkı yok!' dedi.

Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Özgür Nas Kartal Basınıyla Karyapsan'da bir araya geldi.

Özgür Nas Kamer Gök'e 'Kimsenin veryansın etmeye hakkı yok!' dedi.

Geçtiğimiz gün Kartal'ın parasıyla Nevşehir Kapadokya Kartal Otel'i açılında, havaalanında yaşanan bir kriz gündeme damga vurmuştu.


Kamer Gök ve CHP Kartal İlçe heyeti'ne yer yok! 


Kent34  gazetesinin haberine göre; 
Nevşehir Havaalanı’na gelen CHP heyetini Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün makam minibüsü karşıladı. CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve İl yöneticilerini araca alırken Kartal İlçe Başkanı Av. Kamer Gök ve beraberindeki ilçe yöneticileri alınmadı.


Bunun üzerine havaalanından otele minibüse binerek giden Kamer Gök, orada görüştüğü Başkan Altınok Öz’e tepkisini dile getirdikten sonra açılışı beklemeden Hacıbektaş’a geçti. Telefon ile ulaştığımız Av. Kamer Gök şöyle konuştu.


“Büyütecek bir olay değil. Sayın Belediye Başkanı parti binamıza kadar gelerek bizi otelin açılışına davet etmişti. Biz de bu süreçte yaşanan gelişmeleri de yorumlayarak, bize karşı atılan adıma karşılık nezaket gösterip gitme kararı aldık. Bundan sonrasında farklı bir yol izleneceğini, partililik hukukuna değer verileceğini umarak gittik.


Ancak, havaalanında maruz kaldığımız muamele sonrasında anladık ki değişen bir şey yok. Ben otelde bunu dile getirdim.

Benim açımdan sorun yok. Biz siyaseti insani ve hukuki değerler üzerinden yapıyoruz. Adımlarımızı bu doğrultuda atıyoruz. Karşılığını böyle görmediğimizde de gereken tepkiyi gösteriyoruz. Başta da dediğim gibi büyütülecek bir konu değil. Partimin ve partililerimin olumsuz konularla medyada konuşulmasını asla tasvip etmeyen bir siyasetçiyim. Yapılan saygısızlık bana değil, temsilcisi olduğum Kartal’daki CHP örgütünedir. Bu sebeple de tepkim de olsa bunu kamuoyu önünde benden duyamayacaksınız. İlginize teşekkür ederim.” denilmişti.


Kimsenin veryansın etmeye hakkı yok!


Özgür Nas Karyapsan'da yaptığı toplantıda Kartal Basınına yaptığı açıklamada "Biz ev sahibi edasıyla gittik. İlçe Başkanı orada ev sahibi konumundadır. Genel Başkan yardımcısı geliyor, Milletvekilleri geliyor, İl başkanı geliyor, belediye başkanları geliyor, biz misafirleri ağırlamak amacıyla gittik oraya. Onun haricinde sağlıklı bir şekilde yarım otobüs oluşturulmuş. Orada 3 tane tam otobüs vardı. 17 kişilik minibüslere bir bakın, parti başkanlarının hepsi oradaydı. Başkanın gelip gelmeyeceği de net değildi. Son anda başkan ben de geleyim dedi.  Ben gidecektim, çünkü il başkanı da geliyordu. Başkan, dur o zaman bende geleyim diyince,  bu duruma gelindi. Bunda art niyet yok. Bunun üzerine başka şekilde konuşan eden arkadaşlar art niyetli konuşur başka bir şey demiyorum.  Gazeteciler “Burada Kamer Gök’ün açıklamasında veryansın var!” hatırlatması yapması üzerine Özgür Nas “Kimsenin veryansın etmeye hakkı yok. Ben il başkan yardımcısı olarak açıklama yaptım. Şu anda Kar yapsan yönetim kurulu başkanı olarak değil. Parti siyaseti adına konuşuyorum burada.  İlçe başkanımızı da severim. Orada böyle bir kriz yok.  Kriz yaratmak isteyenlerde doğru bir kriz yaratmıyor. Doğru bir zeminde yaratılmıyor. Zarar veriliyor.  Ben de il başkan yardımcısı olarak gelen konuşmaları da tekrar hatırlatırım. Bu fayda sağlamıyor, zarar veriyor. Ahu Zengin’in facebookta paylaştığının altına imzamı atarım. Birebir yaşananları yazmıştır." dedi. 
Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2013, 17:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17