MHP Kartal İlçe Teşkilatı Ülkücü Şehidini unutmadı

MHP Kartal İlçe Teşkilatı Ülkücü Şehidini unutmadı

   “ MHP KARTAL, ŞEHİT MUSTAFA PEHLİVANOĞLU’NU DUALAR İLE ANDI”

        Milliyetçi Hareket Partisi  Kartal İlçe Teşkilatı yöneticileri 7 Ekim 1980 yılında, haksız yere idam edilen, Ülkücü şehitleri Mustafa Pehlivanoğlu için, Yasin-i Şerif okuttular ve Merhum Pehlivanoğlu’nun idam öncesi ailesine yazdığı son mektubun tam metnini okudular.

         Dua sonrası bir konuşma yapan MHP Kartal İlçe Başkanı H.Metin Özüpek “ Manen, şu an bile yanımızda olduğunu bildiğim Ülkücü şehidimiz Mustafa Pehlivanoğlu’nu sevgi ve saygı ile anıyorum. Yalan bahaneler ile ömrünün baharında darağacına gönderilmesine rağmen, son dakikalarında ailesine yazdığı mektupta bile, İslam’ı,Ülkücülüğü ve milliyetçiliği savunması,davasına ne kadar bağlı olduğunun göstergesidir.

   BİZLER TİMSAH GÖZYAŞLARI DÖKMEYİZ

   Referandum öncesi sırf oy toplamak ve ülkücü oyları almak için, otuz yıl sonra birden bire merhumu gündeme getirip, onun yazdığı mektubun, Milliyetçiliği savunan son kısmını bilerek okumuyup sahte göz yaşı dökenler, bugün Rahmetlinin ölüm yıl dönümünde nerdesiniz? Bırakın ağlamayı adını bile anmıyorsunuz. Biz Ülkücülerin, verdiğimiz her şehitte kalbimiz ağlar ama bazıları gibi timsah göz yaşları dökmeyiz ve bunu siyasete alet etmeyiz. Rahmetli Mustafa Pehlivanoğlu’nu vefatının 30. yılında Rahmet ve minnetle anarken, Tüm şehitlerimize de Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Onları unutmadık ve unutmayacağız” diyerek Pehlivanolu’nun son mektubunu okuttu.

     “ MUSTAFA PEHLİVANOĞLU’NUN AİLESİNE YAZDIĞI SON MEKTUP”

     “ Sevgili anneciğim ve babacığım, sizler beni bu yaşa kadar büyüttünüz ve yetiştirdiniz. Benim sizlere karşı işlemiş olduğum hataları ve suçlarımı affedin. Hakkınızı helal edin.

Ben sizlerin bir evladınız olarak, bugüne kadar Cenab-ı Hakkın ve Onun Resulünün, Yüce Peygamberimizin yolundan ayrılmadım. Alın yazımız böyle yazılmış. Kader ne ise onu çekeceğiz. Ben de kardeşim Haydar gibi bir an önce Allah'ın huzuruna çıkacağım. Eğer benim günahım varsa Cenab-ı Allah'ın huzurunda çekmeye hazırım.

Yok, bir yanlışlık sonucu ölümüme karar verenler, idam edenler Allah'tan bulsunlar. Şunu hiç bir zaman unutmasınlar ki, Mustafa'lar ölür, Allah davası ölmez, milliyetçilik yaşar.
Kellemi verdiğim bu yolun zaferi yakındır. Zafer her zaman Allah'a inananlarındır. Bunun için hiç üzülmeyin. Cenazemin arkasından ağlamayın, günahtır. Sizden ricam ağlamayın.
Anne, sizlerle helalleşmek isterdim, fakat olmadı. Hakkım varsa, hepinize helal olsun, siz de helal edin.
Son olarak, abime, yengeme, yiyenime, bacıma selam eder, haklarını helal etmelerini dilerim. Nişanlıma da selam eder, Cenab-ı Allah'ın mutlu bir yuva kurması için ona yardımcı olmasını dilerim.”

Oğlunuz Mustafa
7 Ekim 1980

      

   Haber: Necdet TÜRKÜZEL

                 MHP Kartal Propaganda ve

                 Basın Kom. Bşk.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2010, 06:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17