Kartal'da Veliler Ücretsiz Servis İstiyoruz Diyerek Milli Eğitimi Protesto Etti

Kartal'da Veliler Ücretsiz Servis İstiyoruz Diyerek Milli Eğitimi Protesto Etti

Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Önünde toplanan Veliler Çocuklarımızı okula nasıl yollayacağız. Ücretsiz Servis istiyoruz diyerek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyüp Atasoy'a şikayet dilekçesi verdiler.  Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Önünde eylemde bulundular.

Veliler verdikleri dilekçede " 50 Yıl General Refet Bele İlk Öğretim Okulu eski olması ve depremden hasar görmesi sebebiyle yıkılacaktır. Bu nedenle 2010 – 2011 eğitim yılı içerisinde 1 ile 5 sınıf öğrencileri Emine ve Hasan Aytaşman İlk Öğretim Okuluna, 6 ile 8 sınıf öğrencileri Bedri Rahmi Eyüpoğlu İlk öğretim okuluna ve 6 yaş ana okul öğrencileri de yıkım yapılacak olan okulumuz 50. Yıl General Refet Bele İlk Öğretim Okulu inşaat alanı içerisindeki okul bahçesinde eğitim görmekted

irler. Öğrencilerimiz 3 ayrı okulda ve aynı saatlerde eğitim görmekte, bu okullara ulaşabilmek için trafiği yoğun olan üç ana caddeden geçerek okula ulaşmaları gerekmektedir.

Okulda iki veya üç çocuğu olan veliler olarak çocuklarımızın geliş ve gidişlerini tek başına sağlayamıyoruz. Okulumuza ücretsiz servis verilmediğinden dolayı çocuklarımızın can güvenliğinden endişe etmekteyiz. Okulumuzdaki ücretli servisleri karşılayacak maddi olanaklara bütün aileler sahip değildir. Kaldı ki üç çocuğu da olan bir veli için oldukça külfetli bir maliyet oluşturmaktadır.

Yıllardır okulumuzun yıkılacağı haberini hep duyuyoruz fakat hiçbir çalışma yapılmadığını görüyoruz. Şu anda okulumuzun yıkılmadığını ve gerekli çalışmaların hala yapılmadığını gözlemliyoruz. Biz veliler olarak okulumuza ve öğrencilerimize ücretsiz servis tahsis edilmesini ve okulumuzun bir an evvel yıkılıp yenilenmesini hususunda gereğini arz ederiz. Saygılarımızla. Okul Velileri..."

 

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2010, 05:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17