Kartal'a Teleferik Projesi!

Gazetemiz geçen gün değişik siyasi partilerin 2009 yılı Kartal Belediye başkan adaylarıyla bir program düzenledi. Program internetten canlı yayınlandı.

Kartal'a Teleferik Projesi!
HABERİN GALERİSİ
Kartal manzaraları

Kartal manzaraları

Gazetemiz imtiyaz sahibi Aytekin Yaşar'ın moderatörlüğünde ki toplantıda 2009 Kartal Belediye Başkan adaylarının ortak düşüncesi ise Kartal'ın talihinin iyi olmadığı, Kartal'ın hak ettiği yerde olmadığı yönünde oldu.


Kartal'a Teleferik Projesi!



Toplantıda başka ilginç bir detay daha ortaya çıktı "
Teleferik projesi." Demokrat Parti Kartal Belediye Başkan adayı Mutlu Erkaya 3 kere aday olduğunu belirtip projelerinden bahsederken "bir başka projemiz ise Teleferik projesi idi." dedi. Sonradan söz alan Saadet Partisi Kartal Belediye Başkan adayı Mimar Hüseyin Karakaya "Ben seçim zamanı seçmenlerimize Teleferik Projesinin Kartal için bir cazibe ilçe olma fırsatı olacağını belirtmiştim. Mutlu bey'den şimdi öğrendim meğerse onun da projesiymiş" dedi.


Aklın yolu bir!



İki değişik partinin adaylarının aynı projeyi düşünmeleri "Aklın yolu bir!" sözünü akıllara getirdi. Teleferik Projesini kime sorsanız "Kartal için bulunmaz bir proje" der. Merak edilen konu ise böyle bir projeyi yapma cesaretini hangi babayiğit gösterecek. Kartal'ı Cazibe merkezi yapacak böyle projelere acil ihtiyaç var.


Umut ediyoruz ki, vizyon sahibi birileri bunuı yaparlar. Yaşayıp göreceğiz...


Aytekin Yaşar-İlçem


Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2013, 22:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17