Kartal yeni belediye başkanı Yusuf Altay

Altınok Öz görevini Yusuf Altay'a devretti.

Kartal yeni belediye başkanı Yusuf Altay
banner46
Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün Kartal'a hizmet etmekten ve çok çalışmaktan yorulup iki gün Nevşehir'e tatile gittiği ve vekil olarak çalışkan ve dürüst CHP Belediye Meclis üyesi Yusuf Altay'a görevi devrettiği bilgisi bize geldi.


Şok etkisi yarattı!


Altınok Öz'ün sevilen meclis üyesi Yusuf Altay'ı vekil tayin etmesi sevinçle karşılanırken, belediye başkan yardımcılarını vekil tayin etmemesi ise NEDEN! NİÇİN! soru işaretlerini beraberinde getirdi. Bu sıcak gelişmenin bazılarını çok üzdüğü ve şok etkisi yarattığı siyasi kulislerde konuşulmaya başlandı bile. Bazılarının da "Neden o? Neden biz değiliz? Neden başkana bu kadar ailesi geniş olanlar destek vermişken ve ölümüne arkasında görev almışken sadece toplantıdan toplantıya belediye meclisine gelip giden Yusuf Bey'i vekil tayin etti" diye konuşulduğu iddia edildi.

"Buradamısın?" dedi.


Konu hakkında bilgisine başvurduğumuz Yusuf Altay "Belediye başkanımız bana 'buradamısın' dedi. Bende 'buradayım' dedim. 'Vekilliği sana veriyorum uygun mu?' dedi. Bende 'Evet' dedim. Belediye başkanımız dönene kadar başkanvekili benim" diyerek sözlerini sonlandırdı.


Yusuf Altay'ın başkan vekili tayin edilmesinin özel bir kıstası var mı? Hangi özelliğinden dolayı başkanvekili tayin edildiği ise CHP kanadında merak konusu oldu. 





Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2016, 13:44

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17