Kartal Oto Sanayi Sitesi'nden 2. Geleneksel İftar

Kartal Oto Sanayi Sitesi'nden 2. Geleneksel İftar

Kartal Oto Sanayi Sitesi Başkanı Hüseyin DEMİRHAN ve yardımcıları , görevi devraldıktan sonraki kaliteli hizmetleriyle dikkat çekiyorlar. Geçen yıl birincisi düzenlenen iftar yemeğinin ikincisi de gerçekleştirildi. Yaklaşık 1.200 kişiye Kartal Oto Sanayi’nin orta yerinde açık havada iftar yemeği verildi.

BÜYÜK KATILIM OLDU

Artık gelenek halini alan iftar programına siyasetçilerden geniş katılım oldu. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok ÖZ ve eşi Feray Öz ayak üstü uğrayarak ayrılırlarken, İstanbul AK Parti eski Milletvekili Mehmet Sekmen, İl genel meclis üyesi Kenan ÇAKAL,  MHP Kartal İlçe Başkanı H. Metin Özüpek ve ilçe yönetimi, Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Hüseyin Güler, Kartal Belediyesi meclis üyeleri Kemal Uyan, Ali Rıza İkisivri, Kartal Saadet Partisi ilçe yönetimi, muhtarlar, basın ve çok sayıda esnaf katıldı.

Açılan iftarlar edilen dualar ile son bulurken, başkan yardımcılarından Kasım Gümüşoğlu açılış konuşmasını yaparak, katılan misafirlere teşekkür etti.

İKİNCİ İFTAR YEMEĞİ DÜZENLEMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Kasım Gümüşoğlu’ndan sonra konuşan Kartal Oto Sanayi Sitesi Başkanı Demirhan;  “yönetime geldiğimiz ilk yıl büyük bir sevinç ve coşku ile yapmış olduğumuz iftar yemeğini bu yılda yapabilmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Ramazan ayı birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğimiz en

mükemmel zamanlardan birisi. İbadet hayatımızın zenginleştiği mübarek ramazan ayında siz esnaflarımızın kaynaşmasını amaçlayan gerçekleştirdiğimiz ikinci geleneksel iftar programında sizler ile iftar açmanın keyfini yaşıyoruz.” Diyerek duygularını belirtti.

Demirhan masaları tek tek dolaşarak misafirlerini ağırladı ve onlarla ilgilendi. Program ikram edilen çay ve tatlının ardından sona erdi.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2011, 14:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17