Av. Temurhan YILDIZ "Kartal'ın İki Yakası Biraraya Gelecek."

Av. Temurhan YILDIZ

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Temurhan Yıldız Kartal’a yeni tren istasyonu müjdesi verdi.

Yerel basınla bir araya gelen Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Temurhan Yıldız, Devlet Demir Yolları ile yapmış oldukları Kartal’a yeni tren istasyonu ile ilgili girişimlerin hızlı ve olumlu bir gelişme gösterdiğini belirterek, “Kartal’ı ikiye bölen, Kartal’ın gelişmesini engelleyen, Kartal’daki esnafın iş yapmasını engelleyen, Kartal halkının Maltepe ve Pendik’e alış verişe gitmesine vesile olan demir yoluyla ilgili yaptığımız çalışmalar olumlu netice verdi.

225 METRE VİYADÜK

Maarif Hazretleri Camii’nin karşısına ve Neyzen Tevfik Heykelinin bulundu alanın 225 metre uzunluğundaki bölüme Tren İstasyonu inşa edilmeye başlanılacak. Yani banliyö trenleri ile seyahat eden vatandaşlarımız Kartal şehir stadına çok kolay bir şekilde ulaşacağı gibi Kartal Belediyesi’ne de ulaşımları daha da kolaylaşacak. Kilisenin olduğu alana kadar ve 225 metrelik viyadük üstünden tren geçecek.

100 METRE VİYADÜK

Daha sonra Kartal Baba alt geçidine endeksli 100 metrelik yeni bir viyadük yapılacak. Kartal’ın Kuzeyi ile Güney’i bir birine bağlanacak. Tabiî ki vatandaş daha rahat bir yaya geçişi yapacak, orda ki ulaşım imkânları daha da kolaylaşacak.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2011, 15:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17