Kartal Belediye Meclisi Tiyatro'yu aratmıyor!

Kartal Belediye Meclisi, izlemeye gelen vatandaşları hayretler içinde bıraktı.

Kartal Belediye Meclisi Tiyatro'yu aratmıyor!
Kartal Belediye Meclisi Ali Ekber Şahin Başkanlığında Cuma günü toplandı.


CHP'li ve Ak Partili meclis üyelerinden oluşan Kartal Belediye Meclisi çok renkli tartışmalara sahne oluyor. Ak Parti'li meclis üyeleri Kartal ile alakalı konularda söz almak için çırpınırken, bazı Cumhuriyet Halk Parti'li meclis üyeleri ise Kartal'ın sorunlarını değil Ak Parti'nin Türkiye politikalarını eleştirerek gündem maddelerini geçiştirmeye çalışıyorlar.


Çekirdek alıp izlemeye geleceğiz!


Bazı meclis üyelerinin adeta siyasi şov yaptığı Kartal Belediye Meclisi, seyretmeye gelen vatandaşların tepkisini çekiyor. Kasım ayı son birleşimi olan Cuma günü meclisi çıkışı meclisi seyreden vatandaşlar "Hayretle izledik. Meclis mi, tiyatro mu? Bundan sonra ki meclisleri izlemeye gelirken çekirdek yada patlamış mısır alıp izlemeye geleceğiz! keyfini çıkartalım bari" dediler.


Meclis ciddiyetini kaybetti!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün çoğunlukla katılmadığı ve keyfi isterse katıldığı belediye meclisini, vekili Ali Ekber Şahin yönetiyor. Ali Ekber Şahin ise muhalefete yeterince söz vermediği için Ak Parti'li meclis üyelerinin tepkilerini çekiyor. Son meclis oturumunda meclise hakimiyetini kaybeden Ali Ekber Şahin birbirlerine oturdukları yerden söz almadan konuşan her iki partinin meclis üyelerine tepki gösterdi. Şahin "Arkadaşlar böyle devam edin, grup halinde bir birinize laf yetiştirin" diyerek tepki gösterdi.


Önümüzde ki meclisin nasıl geçeceği ve vatandaşların çekirdek alıp gelip gelmeyeceği ise daha şimdiden merak konusu oldu bile.


Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2014, 23:28

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
serdal gül
serdal gül - 9 yıl Önce

Kartalda chp rezil olmuş durumda belediyeyi bitirmiş belediye başkanı bizim paranızı vermiyor Kıbrıs'a gidiyor park acmaya ilk önce çalışanının maaşı nı öde biz eve ekmek goturemiyoruz çalışan olarak maaş verin aciz

SIRADAKİ HABER

banner17