İsmail Saçlı ''Sizlerin desteği ile Adayım''

Kartal Cemevi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Saçlı milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı

İsmail Saçlı ''Sizlerin desteği ile Adayım''
Gazetemize yazılı metin gönderen İsmail Saçlı;

Değerli Okuyucu,

2015 yılının Genel Seçimleri yaklaştıkça Siyasette ısınmalar, kulisler, oluşumlar hareketlendi. Şahsım olarak, yıllardır CHP Üyesiyim.  Bu dönem, Milletvekilliği Seçimlerinde, Seçme ve Seçilme hakkımı kullanmak istiyorum. Bu niyetimi bilen Dost ve Partili arkadaşlarım, bana  “ne zaman adaylığını açıklayacaksın” diye yoğun sorular yöneltiyorlar.
Emek ağırlıklı, Sosyal Demokrat Parti de, Örgütten gelen Şahısların Seçilme hakkını kullanması için, Ön Seçim gerekiyor. Ancak bir belirsizlik görüyoruz ki, sağdan soldan gelecek isimler konuşuluyor. Cumhuriyet Halk Partisi, Kitle Partisidir. Her İnançtan, her Siyasetten, her toplum kesiminden insan gelir. Fakat sadece Milletvekili olmak için değil, CHP İlkeleri için Siyaset yapılmalıdır. Tepeden Paraşütle gelenler, Uçakla gidiyor.  Partiden Son ayrılan, Milletvekili Ercan Cengiz’in adını ayrılınca duyduk. Şu an ben CHP Milletvekilliyim fakat CHP li değilim diyen vekil var.
Pirince giderken, evdeki bulgurdan olmayalım. Tabanımız İşsiz, Yoksul, Kamuda işe alınmıyor. Bunun yolu, Tek çare, CHP iktidarıdır. Demokrasiyi, içimizde uygulamalı, Tek çare Sandık ve Üyenin İradesi olmalı. Adaletin olması için Terazi şart, Aday olacak arkadaşlar partili arkadaşların kantarında ölçülmelidir. Üyenin vereceği karara Saygılı olacağımı bildiririm.
Dostlar, kuralları belli olmayan yarışa girmek, biraz hayalperestlik olur. Partimiz yol, yöntem, belirlesin, bizde yolumuzu,  yönümüzü belirleriz. Sizlerin desteği ile Aday olacağımı, Basına ve Kamuoyuna açıklarım. Şahsım adıma,  aday olsam da olmasam da, Toplumun hizmetinde hep varım. Var olmaya devam edeceğim.  Ünlü şairimiz Nazım Hikmet, “Kartallı Kazım”  için şu cümleleri yazmış;


“Kartallı Kazım, Kurtuluş savaşından önce de Bahçıvandı. Kurtuluş Savaşından sonrada Bahçıvan” demiş.

Bizde de bir söz vardır; “Yoktur elimde Tartı ile Terazi,  herkes oldu mu hakkına razı” deriz. Eyvallah." 26.01.2015

Saygılarımla.
İsmail Saçlı
 
Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2015, 11:40

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat eroglu
Murat eroglu - 9 yıl Önce

Sevgili baskan adaylignizi cani gonulden destekliyorum cok dogru bir karar sizi orda gormek isteriz halki gercekten temsil edecek halkin icinden cikmis yegane canlarimizdansiniz Basarilar

mehmet Yıldırım
mehmet Yıldırım - 9 yıl Önce

Yolun acik hizir yoldasin olsun

Ali Demir
Ali Demir - 9 yıl Önce

adaylığınız hayırlı uğurlu olsun - hemşeri̇ni̇z ali demir

SIRADAKİ HABER

banner17