Haydar Oğuz'un Sükuneti ve Sabrı Takdir Edilir.

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal...

Haydar Oğuz'un Sükuneti ve Sabrı Takdir Edilir.

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Haydar Oğuz’un sabrı ve sükuneti partisi içinde çok konuşuluyor.

 PARTİSİ İÇİN SUSUYOR

Kendisini defalarca ziyaret etmemize ve açıklamada bulunup bulunmayacağını sormamıza rağmen, “açıklama yapmayacağım, bu parti içi meselelerimizdir.” Demesi gerçekten takdire şayan.

 KİMİ KİME ŞİKAYET EDECEĞİM

Bir ilçe başkanı için partisinin çıkarlarını düşünmesi en doğal neden olsa gerek. Haydar Oğuz adeta “Kimi kime şikayet edeceğim” dercesine susuyor.

 CHP KARTAL’DA İÇTEN İÇE BİR SAVAŞ MI VAR?

Basın olarak gözlemlediğimiz kadarıyla Belediye başkanı ile parti arasında içten içe gizli bir savaş havası var. Meclis üyelerinin belediye başkanının etkinliklerine katılmaması, meclis üyelerine Dragos ta verdiği kahvaltıya yarısının katılmadığı ve katılanların bir kısmının da pişman olduğu aldığımız haberler arasında.

 BELEDİYE BAŞKANININ ADA TOPLANTISI

Evet geçtiğimiz hafta belediye başkanı Ada tesislerinde istişare toplantısı düzenledi. Yanlış okumadınız düzenleyen belediye başkanı. Partisinin örgüt toplantısına katılmayan Öz, adeta nispet edercesine bir toplantıda benden demiştir. Oysa bizim bildiğimiz programları, toplantıları Parti ilçe merkezleri düzenler. 

 CHP KARTAL BÖYLE Mİ SEÇİME HAZIRLANACAK!

Seçimlere uzun zaman var gibi görünse de geri sayım başlamıştır. Bundan sonra atılacak her adım, konuşulacak her söylem partileri gizliden, ya yaralar yada büyütür. Yerelde iktidar olan bir partideki zıtlaşmalar rakip partileri keyiflendireceği muhakkak.

 Küçük bir analiz sunduk, hadi hayırlısı…

 

 

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2011, 06:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17