Haydar Göksoy “Kartal Belediyesi Kutlu doğum haftasını neden kutlamıyor?“

Elvis Presley'i anıp, Hz. Peygamberi anmayan Kartal Belediye başkanlığına meclis üyesinden eleştiri geldi.

Kartal Belediye meclis üyesi Haydar Göksoy "Kartal Belediyesi Kutlu doğum haftasını neden kutlamıyor?" diyerek mecliste konuşma yaptı.



Haydar Göksoy "Çok kıymetli hazirun ve değerli katılımcılar hepinizi selam, saygı ve muhabbetle selamlarım.
Yaradılanların en hayırlısı olan Hz. Muhammed (a.s.) geçtiğimiz hafta programlarla, mevlitler ve dualarla kutlu doğumunu icra ettik. Gönül isterdi ki, Buğday derneği kurucusu Victor Ananias'ı, Kartal'ın efsanevi sanatçısı! Elvis Presley'i n ölüm yıldönümlerini saygı ile anarken, Abdullah'ın yetimi Amine'nin emanetine de görkemli bir kutlu doğum yakışırdı. Buradan acizane bunu beyan etmek istiyorum.



Yazıktır, günahtır. Allah sorar!


2009 - 2013 yılları arasında Altınok Öz'ün başkanlığında kültür ve sanat faaliyetlerinde pusulayı şaşırmış bir CHP Belediyesi  bir hezeyan daha yaşatmaktadır ve yaşatacaktır da. O da Altın Sığın  IV.  Açık  Genç  Sanat Yarışmasıdır.  Google yazdım, google'nin bilmediği bir şey yoktur orada bile çıkmadı.  Maliyeti 36 bin 350 Tl. Buna neden değindim, Kartal Belediyesi olarak batmak üzereyiz. İştiraklerimiz battı zaten. Personel 2 aydır maaş alamıyor.  Gelir gideri karşılamıyor.  Yazıktır, günahtır. Bunların hesabını Kartal halkı bu dönem sormasa bile, ama Allah sorar!" diyerek sözlerini sonlandırdı.
Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2014, 01:22

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Halkçı
Halkçı - 10 yıl Önce

İnce bır detay tebrıkler.bızım sectıgımz kişiler din üzerınden sıyaset yapmaz

SIRADAKİ HABER

banner17