Egemen Bağış “Temurhan Yıldız'la Ak Parti Kartal'da çığır açacak'

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Kartal’da sokak iftarına katıldı.

Egemen Bağış “Temurhan Yıldız'la Ak Parti Kartal'da çığır açacak'
Bağış, “Kartal İstanbul un göz bebeği ama artık Kartal’da ak belediyeciliği hak ediyor, inşallah burada Temurhan Yıldızla bir çığır açılacak” dedi. Egemen Bağış'ın Temurhan Yıldız'la çığır açılacak sözleri Ak Partililerce (Bakan Egemen Bağış Ak Parti'nin Kartal Belediye başkan adayı Temurhan Yıldız mı? demek istedi) diye düşünmelerine sebep oldu. 



Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Kartal AK Parti İlçe Teşkilatının yeni bürosunu gezdi. Bağış burada İlçe Başkanı Avukat Temurhan Yıldız ile bir süre sohbet ettikten başkana çalışmalarından dolayı bir hediye takdim etti.



Bağış ardından buradan hareketle sokak iftarının yapılacağı Kartal Atalar Mahallesi Halit Paşa Caddesine geldi. Okunan Kur-an'ı kerimden sonra söz alan Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Avukat Temurhan Yıldız sokak iftarına katılan halk'a hitap etti. Yıldız "Allah tuttuğunuz oruçları kabul eylesin. Kadir gecesine ve akabinde Ramazan Bayramına sağlıklı ve huzurlu bir şekilde kavuşmayı nasip etsin" dedi.


Yıldız'dan sonra Egemen Bağış  vatandaşlara hitaben bir konuşma yapmak üzere davet edildi.Sözlerine Mısır’da yaşanan olaylara değinerek başlayan Bakan Bağış, “Çok şükür bizler sizler ile Ramazanı yaşayabiliyoruz ama bunları yaşamayan kardeşlerimiz var. Mısır’da, Suriye’de, Arakan’da maalesef Ramazanın hazzını yaşayamayan kardeşlerimiz var. Allah onlara da bu hazzı yaşamayı nasip etsin” diye konuştu.


Bakan Bağış, “Sayın Başbakanımız önderliğinde Türkiye her geçen gün gelişmeye devam edecek. Bu akşam Atalar Mahallesinde bu iftar sofrasında beni yalnız bırakmayan sizlere çok teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz ki İstanbul dünyanın en güzel şehri ve Ramazanın en güzel yaşandığı şehirlerden biri” dedi.Kartal ilçesinin AK Parti belediyeciliğini hak ettiğini ifade eden Bakan Bağış, “Kartal İstanbul un göz bebeği ama artık Kartal’da ak belediyeciliği hak ediyor, inşallah burada bir çığır açılacak” diye konuştu.Bağış konuşmasının ardından yapılan iftar duasına katıldı ve ardından vatandaşlarla hatıra fotoğraf çektirdi.
 




İftar'dan sonra Akşam Namazını kılmak üzere Atalar Camii'ne geçildi. Akşam namazına imamlığı Temurhan Yıldız yaparak Egemen Bağış ve Ak Parti'lilere akşam namazını kıldırdı.


Daha sonra Ak Parti'lilerin büyük ilgi ve sevgi gösterdiğ Egemen Bağışla çay içmek üzere cami avlusunda oturuldu. Ak Parti'li gençler ve büyükler Egemen Bağışla Temurhan Yıldız'ın yanına geçerek günün anısına bol bol resim çektirdiler.


Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2013, 19:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat TUTAL
Murat TUTAL - 11 yıl Önce

bir chp'li olarak inşallah diyorum.

SIRADAKİ HABER

banner17