DSP Kartal İlçe Başkanlığı'nın İktidara Yürüyüş Yemeğinde Misafirler Salona Sığmadı

Demokratik Sol parti Kartal İlçe Başkanlığının tertiplediği "İktidara Yürüyüş Yemeği" Genel Başkan Masum Türker'in Katılımıyla renklendi. DSP Genel Başkanına "Başbakan Türker" tezahüratları yapıldı.

DSP Genel Başkanı Masum Türker Kartal İlçe Başkanlığının daveti üzerine Kartal'da Önce Cemevi'nin ziyaret etti, sonrada "İktidara Yürüyüş" yemeğine katıldı.

Kartal Cemevi Vakfı'nda Genel Başkan Türker'i İsmail Saçlı karşıladı ve ağırladı. Türker Cemevi'nde uzun süre kalarak, Türkiye'de Alevi vatandaşların sorunlarını ve genel gündemi değerlendirdi. Hoş bir sohbet ortamında geçen ziyarette Türker'e Aşure ikram edildi. Türker Cemevini gezerek İsmail Saçlı'dan bilgiler aldı.   



BAŞBAKAN TÜRKER

Türker daha sonra Kartal İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği "İktidara Yürüyüş Yemeğine" katıldı. Salona "Başbakan Türker" sloganlarıyla girdi ve büyük ilgi gördü. Gelen misafirler salona sığmayınca ilçe yönetimi misafirlerini ağırlamak için yoğun çapa harcadılar. Geceye DSP Genel başkan yardımcısı Önder Aksakal, DSP Kartal Belediye başkan adayı ve Cumhuriyet mahallesi muhtarı Şahin Kaya, Sonar yönetim kurulu başkanı Hakan Bayrakçı, Kartal Belediye Meclisi başkan vekili Taner Özdemir, Kartal Cemevi Vakfı yönetim kurulu başkanı İsmail Saçlı, Kartal Eski Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kumral, CHP Kartal eski belediye Meclis Üyesi Binali Karaman Toplumsal Kadın Harekatı Genel Başkanı Hüsniye Kaya, Kartal'ın Çeşitli mahalle muhtarları vatandaşlar katıldı. 


DSP Kartal İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis üyesi İlhan Güzelgün misafirlerini selamlama konuşması yapmak üzere sahneye çağırıldı. Coşkulu konuşması ile salona hitap eden Güzelgün "İlçe binamızın açılışında genel başkanımıza bir söz vermiştim. Ak Güvercini altın burçlarla Kartal'da Kartal Belediyuesine çakmazsam kendimi değerlendiririm ve istifa ederim demiştim. Şimdi genel başkanımızın yanında bir kez daha söylüyorum. Sayın genel başkanım çok seçim almış, çok seçim kaybetmiş bir arkadaşınızım. Kartal'ın 20 mahallesine ve 1800 sokağı ve caddesine gittiğim zaman, orada Demokratik solu gördüm. Benim aslında yaptığım bir şey yok. Kartal'da DSP'nin üzerindeki tozları aldım. Baktım ki DSP çıktı. İşte DSP, işte gençlik, işte sosyal demokrasi. (Gençler tezahurat yaptı, "Vur vur inlesin Altınok dinlesin") Ben vurmayacağım 2014'te Ak Güvercini hep birlikte iktidar
yapacağız." dedi


Güzelgün'den sonra "Başbakan Türker" sloganlarıyla sahneye çağırılan DSP Genel Başkanı Masum Türker, çok çarpıcı açıklamalar yaptı.




haberin detaylı videosunu buradan izleyebilirsiniz...
Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2012, 09:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
dursun akar
dursun akar - 11 yıl Önce

ilçem gazeti çalişanlarını yerel basının gereklerini yerine getirdiklerinden dolayı kutluyorum

MELEK ŞAHİN
MELEK ŞAHİN - 11 yıl Önce

BU ENERJİNİZ HİÇ BİTMESİN SEVGİLİ BAŞKANIM ŞAHİN KAYA. İLÇEMİZİN SİZE İHTİYACI VAR. ÇÜNKÜ KARTAL İÇİN YAPACAĞINIZ ÇOK ŞEY VAR. GÜNDEN GÜNE BÜYÜYEN DESTEKCİLERİNİZ SİZİNLE İKTİDARA YÜRÜMEYİ VE COŞKUYLA KUTLAYACAĞI GÜNLERİN YAKIN OLDUĞUNU BİLMEKTEDİR.
VE BENCE BU YIL BİRAZ ZOR GEÇECEK ÇÜNKÜ ŞAHİN KAYA FIRTINASI ESECEK AMAN DİKKAT DİYORUM…

Bülent Güler
Bülent Güler - 11 yıl Önce

demokratik sol parti inşallah tekrar iktidar olacak ve bu halkin yüzü yeniden gülecek

melek şahin
melek şahin - 11 yıl Önce

saygı değer başkanım şahin kaya bir kartallı olarak hem cok duygulandım hem çok çok teşekkür ederim allahım sizin gibi başkanı başımızdan eksik etmesin siz her şeyin en iyisine layıksınız şimdiden kartalın babasısınız en zor anlarında herkesin yanındasınız rabbim size en kısa zamanda başkanlığı nasip eder kartalın size ihtiyacı var her zaman ve daima destekciniz olacağız

hasan
hasan - 11 yıl Önce

kartalda dsp iktidara yürüyecek inşallah. ilhan başkana başarılar dilerim.

mustafa akın
mustafa akın - 11 yıl Önce

ecevit'in partisi kartalda ayağa kalmıştır. emeği geçen başta ilçe başkanımız ilhan güzelgün olmak üzere tüm arkadaşlara başarılar dilerim.

SIRADAKİ HABER

banner17