Büyük Ada Sosyal Tesisi Giriş Ücreti Halka Bedava Olsun

Büyük Ada Sosyal Tesisi Giriş Ücreti Halka Bedava Olsun

Orman Bakanlığından fiyatının 3 katı fazla ödenerek Kartal Belediyesi’nin kiraladığı Büyük Ada Sosyal Tesis Plaj ve Mesire Alanı'nı Kartal'lılar çok merak ediyor.

Kartal'lılar Ada Tesisini merak ediyor

Sitemizdeki ziyaretçi sayısının artışı analizine baktığımızda, en çok dikkatimizi çeken; ada açılışının haberi ziyaretçi akınına uğruyor.

KARTAL'LIYA BEDAVA OLMALI

Bize atılan emaillerde en çok vatandaşlar fiyattan şikayetçi. "Madem ki Kartal'ın sosyal tesisi ve madem ki Kartal'lıların parasıyla kiralanmış o halde vatandaştan ücret almak niye!" Diyor vatandaşlar.

HALKÇI BAŞKAN, HALKA BEDAVA YAP

Evet bizde İLÇEM GAZETESİ olarak halkımıza haber taşıyor ve halkın sesi olmaya çalışıyoruz. Kartal Belediye Başkanımız sayın Altınok ÖZ'e diyoruz ki "halkçı Başkan'a, halkçı hareket pek yakışır" Ada tesisine girişi bedava yapınız.

ADA TESİSİNE GİRİŞ 15 LİRA

Evet vatandaş girişte adam başı 15 lira verirse, dört kişilik orta direk bir aile bir ada macerasını 100 liradan aşağı kurtaramaz. Bu parayı ancak maddi durumu iyi olan vatandaşlar karşılıyabilir. Ada gidiş ücretli, tesise giriş ücretli, dönüş ücretli. birde bunun yiyip içmesi var.

HALK DÜŞÜNÜLMELİ

"Halk sadece söylemlerle değil eylemlerle de desteklenmeli" diyor ve vatandaşa Ada tesisine giriş bedava oldu diye haber yapacağımız günü iple çekiyoruz.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2011, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17