Bayram Yöndem ''Üretim yapmayan bir belediye tabii ki Kartal'ı konuşmaz!''

Bayram Yöndem Kartal Belediye meclisinde çok çarpıcı konuşma yaptı.

Bayram Yöndem ''Üretim yapmayan bir belediye tabii ki Kartal'ı konuşmaz!''
banner46

Kartal Belediye Meclisi'nde CHP'li bazı meclis üyelerinin Kartal'ı değil de, Genel siyaseti konuşmalarına muhalefet meclis üyelerinden tepki geldi.


Borç batağındaki bir belediyenin belediye meclis üyeleri!

Eylül 2015 Cuma günü, Kartal Belediye Meclisi'nde konuşmak üzere söz alan Ak Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi Bayram Yöndem "Sayın katılımcılar, değerli basın mensupları bu toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Öncelikle Şunu belirtmek istiyorum. Önceleri defalarca gündeme getirdik. Borç batağındaki bir belediyenin belediye meclis üyelerinin yapacağı tek şey genel siyasete girmek olacaktır. Gündemi değiştirmek ve o günü kurtarma çalışması için, lafı Cumhurbaşkanımıza, lafı milletvekillerimize, lafı başka yerlere atıp gündemi değiştiriyorsunuz.


Taner Özdemir bey Kürt halkı üzerinden popülizm siyaseti yapıyor!

Tabii CHP Gurup başkan vekili ve meclis üyelerini anlıyorum. Onların burada ne kadar sıkıntı çektiklerini tahmin edebiliyorum.  Üretim yapmayan ve sıkıntılar yaşayan bir belediyenin meclis üyelerinin de yapacağı bu kadar olur. Ben bir Kürt çocuğuyum. Kürtçeyi de çok iyi kullanan bir kürt çocuğuyum. Öncelikle şunu ifade etmek istiyorum. Türkiye'de yaşayan Kürdü, Alevisi, Sünnisi, Lazı, Çerkezi ırkı ne olursa olsun, yaşam tarzı ne olursa olsun, hepsine saygı duyuyorum. Burada Taner Özdemir bey'in özellikle Kürt halkı üzerinde yaptığı popülizm siyaseti de kesinlikle kınıyor ve bu tür tartışmaları da kesinlikle tasvip etmiyorum.

Biz burada Kartal'ı konuşalım.

Taner bey burada her kürsüye çıktığında genel siyaset konuşuyor. Peki ben o halde şunu soruyorum kendisine, Gezi olaylarında twitter üzerinden basın üzerinden gençlik kolları başkanına bir şeyler söylerken, ilk önce milletvekillerinin Gezi olaylarında yaptıkları çirkeflikleri görün. Orda ki esnafın, orada ki vatandaşın zararını oradakiler bilir ancak. CHP milletvekilleri ile HDP milletvekilleri kol kola yapmışlar. Başka bir konuda, Suriye'yi konuştu Taner bey. Suriye'li vatandaşlara Türkiye Cumhuriyeti olarak çeşitli olanaklar sağlandı. O dönem CHP milletvekilleri Suriye'ye gittiler. Esat'la görüştüler. Bunu da bir açıklayın. Bir de şunu dile getirmek istiyorum. Burada Kürt'ler üzerinden veya farklı  görüşler üzerinden siyaset yapan meclis üyelerine rica ediyorum. Biz burada Kartal'ı konuşalım. Kartal'da ki sorunları dile getirelim ama az önce dediğim gibi üretim yapmayan bir belediye sizin konuşmalarını yapar ancak. Son olarak Bütün Kürtlere, bütün Alevilere, Sünnilere ve bütün Kartallılara saygı ve sevgilerimi iletiyorum. " diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2015, 09:30

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
SONER ALEVİ
SONER ALEVİ - 9 yıl Önce

helal olsun çok doğru tespitte bulunmuşsunuz ben chp li olarak bunlardan utaniyorum belediye başkanı yüzünden chp oy vermiyecem

Tolga
Tolga - 8 yıl Önce

BİZ KARTAL BELEDİYESİNDEN ÖNCELİKLE MAHALLELERİMİZLE İNSANLARIN SORUNLARIYLA KARTALI DAHA NE KADAR İYİ YAPABİLİRİZ KARTAL GERÇEK TEN KARTAL OLABİLECEK Mİ DİYE KONUŞMAMIZ LAZIM FAKAT SAYIN MECLİS ÜYESİ BAYRAM YÖNDEM İN DEDİĞİ GİBİ ÜRETİM YAPMAYAN BİR BELEDİYE TABİKİ KARTAL İ KONUŞMAZ. DEMİRCİ

SIRADAKİ HABER

banner17