Abubekir TAŞYÜREK "Hasan Ali Yücel Kültür Merkezindeki Mescidi Depoya mı Çevirdiniz?"

 

Abubekir TAŞYÜREK

 

Kartal Belediyesi 2012 yılı Ocak ayı üçüncü ve son birleşimi Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün Başkanlığı’nda Cuma günü toplandı.

Meclisi yöneten Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok ÖZ, katılımıyla Ak Partilileri şaşırttı. Sürekli "Kartal Belediye başkanı meclise neden katılmıyor. Sorularımıza ve önergelerimize neden cevap vermiyor." diyen Ak Parti grubu, Başkan Öz'ü mecliste görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler.

MESCİDİ KAPATIP, DEPOYA M ÇEVİRDİNİZ?

Meclis çok heyecanlı ve hararetli tartışmalara sahne oldu. Ak Parti grubunu yorumlarıyla kendisini hakaretvari bir şekilde eleştirdiğini belirten Öz'e, Ak Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi Abubekir TAŞYÜREK'ten geldi. TAŞYÜREK "adil bir şekilde eleştirdiklerini belirttikten sonra, Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde ki mescidin kapatılıp, depoya çevirildiği yönünde duyumlarımız var, doğrumudur?" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Soru karşısında şaşkınlıkla susup kalan Altınok ÖZ, bunu ne inkar etti, ne de cevapladı. Şimdi merakla beklenen soru, mescid kapatılıp depoya çevirildi mi?

Konu ile ilgili cevabı sanmıyoruz ki gelsin, eğer gelirse sizlere aktaracağız...

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2012, 19:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17