Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığı Geleneksel Voleybol Turnuvası Finali Yapıldı.

Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığı'nca gerçekleştirilen...

Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığı Geleneksel Voleybol Turnuvası Finali Yapıldı.

Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığı'nca gerçekleştirilen Geleneksel Voleybol Turnuvası Finali ve Resepsiyonu Kartal Hasan Doğan Spor Salonunda yapıldı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Poyraz, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız, Başkan Yardımcısı Fikret Polat, Spor Merkezi Komisyon Başkanı ve Kartal Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Temel Yaz,  Başkan Yardımcıları Yüksel Gülhan, Mehdi Akman, İl Genel Meclis üyesi Kenan Çakal ve partililer katıldı. Dört ay önce 26 Ekim’de başlayan ve 20 Mahalle Birim Başkanlığı Takımlarının katıldığı 58 maçın oynandığı Turnuvanın finali Cevizli ve Soğanlık Yeni Mahalle Birim Başkanlığı Takımları arasında gerçekleştirildi.

Nefesleri kesen bir karşılaşma sergilenirken, Turnuvanın birincisi Ak Parti Cevizli Mahalle Teşkilatı, İkincisi Soğanlık yeni mahalle Teşkilatı olurken turnuvanın üçüncüsü de Esentepe Mahalle Teşkilatı oldu.

Turnuvanın birincisi Ak Parti Cevizli Mahalle Teşkilatının Kupa ve madalyalarını AK Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız, verdi.

Turnuvanın İkincisi Soğanlık yeni mahalle Teşkilatı kupa ve madalyalarını Temel Yazdan aldılar.

Turnuvanın üçüncüsü Esentepe Mahalle Teşkilatı, kupa ve madalyalarını Ak Parti İl Genel Meclis üyesi Kenan Çakal’dan aldılar.

Fethi SATICI - Aytekin YAŞAR

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2012, 20:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17