" />

30 Ağustos Zafer Bayramı Kartal'da Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Kartal'da Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 89. Yıl dönümü Kartal’da düzenlenen törenle kutlandı.

Kartal Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk bırakma merasiminin ardından Kartallı Kazım Meydanı’nda toplanan Kartallılar, Kartal Meydanı’na dek coşkulu bir yürüyüş gerçekleştirdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı programı kapsamında ilk olarak sabah saatlerinde Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreni düzenlendi.  Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e vekaleten Başkanvekili Ergun Öztaner’in katıldığı kutlamalar, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından anıta çelenk koyma töreniyle başladı. Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan oluşan  protokol heyetinin çelenk koymasının ardından siyasi partiler ve demokratik kitle örgütlerinin de sırayla Atatürk Anıtı’na çelenklerini bırakmasıyla tören sona erdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı programı akşam saatlerinde Kartal Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenen büyük  bir Fener Alayı oluşturulmasıyla son buldu.  Kartallı Kâzım Meydanı’ndan başlayan;  çok sayıda Kartallının katıldığı yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı’nda sona erdi.  Alanda Kartal Belediyesi Başkanvekili  Ergun Öztaner, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok  Öz’ün selamlarını alanı dolduran kalabalığa ileterek; Zafer Bayramı yürüyüşüne katılan  tüm Kartallılara  teşekkür edip; 30 Ağustos ve Ramazan Bayramlarını kutladı.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2011, 04:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17