Cami Görevlileri, Çalıştayda projelerini anlattılar.

Diyanet İşleri Başkanlığı içinden seçilen 24 kişi, Çalıştayda proje sunumu yaptılar.

Cami Görevlileri, Çalıştayda projelerini anlattılar.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Cami Hizmetleri Daire Başkanlığı'nca proje sahibi, aktif ve bulundukları bölgelerde hizmetleri ile temayüz etmiş din görevlilerinin katılımıyla Çalıştay düzenlendi.

Türkiye Geneli yapılan çalıştaya bu sene 24 kişi seçildi. İstanbuldan 2 kişi çağrıldı.

200.000 civarı görevlisi olan Diyanet İşleri Başkanlığı içinden seçilen bu 24 kişi Çalıştayda Diyanet işleri başkanı Prof Dr Ali Erbaşa, Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak, Cami Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Neşet Bodur, Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Sedide AKBULUT, Sosyal ve Kültürel Hizmetler Daire Başkanı Mustafa BÜLBÜL ve Göç ve Manevi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Bayram DEMİRTAŞ Hocalara projelerini açıkladılar.

Bilgin Ekşi yaptığı açıklama da "Diyanet İşleri Başkanımız Sn. Prof. Dr. Ali ERBAŞ Hocamızım, Din Hizmetleri Genel Müdürümüz Bünyamin Albayrak, Cami Hizmetleri Daire Başkanımız Neşet Bodur, Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanımız Sedide AKBULUT, Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanımız Mustafa BÜLBÜL, Göç ve Manevi Destek Hizmetleri Daire Başkanımız Dr. Bayram DEMİRTAŞ Hocalarımızın ve Türkiye'nin farklı illerinden Diyanet İşleri Başkanlığınca seçilmiş 24 Din Görevlisinin katılımı ile güzel verimli bir çalıştay oldu. Diyanet İşleri Başkanımıza, Din Hizmetleri Genel Müdürümüze ve Daire Başkanlarımıza hizmetlerimizi ve projelerimizi anlatma imkanımız oldu. Ayrıca diğer Din Gönüllüsü Hocalarımızında güzel çalışmalarını ve projelerini dinleyerek hem mutlu olduk hemde yeni fikirler elde edindik. Çalıştay boyunca bize yardımcı olan Diyanet İşleri Uzmanı Ömer Faruk Arslan ve V.H.K.İ Yusuf hocamıza şükranlarımı sunuyorum."Dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2019, 00:56

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17