Pendik Ak Parti Kongresi

AK Parti Pendik ilçe kongresi öncesi, İlçe Başkanı Turgay KILIÇ’ı ilçede ziyaret ettim, Konu dönüp dolaşıp ilçe kongresine iki aday olacağından bahsettik , sizin listenizde  bulunan Murat KAYA’ nın...

Pendik Ak Parti Kongresi

AK Parti Pendik ilçe kongresi öncesi, İlçe Başkanı Turgay KILIÇ’ı ilçede ziyaret ettim, Konu dönüp dolaşıp ilçe kongresine iki aday olacağından bahsettik , sizin listenizde  bulunan Murat KAYA’ nın aday olacağı söyleniyor dedim. İlçe başkanı olarak söyledikleri Turgay KILIÇ'a olan sevgimi arttırdı. Oda bizim kardeşimiz ben Mahalle Teşkilatlarıma sakın ters davranmayın gelmek isterse görüşün dediğini ifade etti. İnsan nede olsa iki listeden dolayı Rakibe sitem eder ben ne söyleşimizde nede etrafta Murat KAYA ile ilgili olumsuz bir söylemini duymadım.

Kongre günü gelip çatmıştı iki Liste kesinleşmişti,Turgay KILIÇ ve Murat KAYA. Salonda dolaşmaya başladıkça Turgay KILIÇ'ın kesin kazanacağı belli olmuştu. Pazarlıklar konuşuluyordu. ‘’Tarık ZİYANSIZ listeden çıkarsa ben aday olmayacağım’’ dediği bile konuşuluyordu Murat KAYA'nın. İl Başkanının konuşması birazda Murat KAYA ile Tarık ZİYANSIZ'a göndermeydi aslında. ne diyordu İl başkanı Aziz BABUŞCU, “Bu teşkilat fedakarlık yapanları baş tacı yapar, üst yönetimiyle inatlaşanları ise asla affetmez.”

Bir anda ibre dönmeye başladı Tarık ZİYANSIZ listeden çıkarılıyordu. Teşkilatın ne yapacağına karar vermek güçleşiyordu.Tarık ZİYANSIZ olamazsa bende listede yokum diyenden,İnadına Turgay KILIÇ Diyene kadar bir duygu cümbüşü yaşanıyordu. Egemen BAĞIŞ'ın devreye girmesiyle Tekrar ZİYANSIZ listedeydi o anı görmenizi isterdim.

Eğer ZİYANSIZ Listede olmasaydı,  Turgay KILIÇ tek listeyle seçime girse bile bence teşkilatın güvenini kazanmış bir başkan olamayacaktı.

Murat KAYA kazanmış olsa idiyse Tarık ZİYANSIZ aslında gönüllerin başkanı olacaktı.

Sizi tebrik ediyorum Turgay KILIÇ Ekibini bırakmayan birisi olarak asıl şimdi ilçe Başkanı oldunuz.

Ekibinizde Mustafa ÇİMEN, Ramazan TUNÇ, Bülent TAŞKIN,Tarık ZİYANSIZ gibi eski yeni birçok kaliteli ekip mevcut. Şimdi ise Murat KAYA ve ekibi ile buluşma vakti.

Sayın  Turgay KILIÇ Şeyh EDEBALİ'nin nasihatini sakın unutma.

“Ey Oğul!

Beysin!

Bundan sonra öfke bize; uysallık sana... Güceniklik bize; gönül almak sana.. Suçlamak bize; katlanmak sana.. Acizlik bize, yanılgı bize; hoş görmek sana.. Geçimsizlikler, çatışmalar, uyumsuzluklar, anlaşmazlıklar bize; adalet sana.. Kötü göz, şom ağız, haksız yorum bize; bağışlama sana... Bundan sonra bölmek bize; bütünlemek sana.. Üşengeçlik bize; uyarmak, gayretlendirmek, şekillendirmek sana..

Bu nasihat sadece AK Parti kongresini kazanan Turgay KILIÇ için kulaklara küpe olmamalı. her siyasi düşüncedeki Yöneticilere önder olmalı.

Kalın sağlıcakla.


Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2012, 15:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17