KARTAL AK PARTİ GENÇLİK ve KADIN KOLLARI KONGRELERİ….

Ak partide Başkan olabilmek ,Teşkilattaki Birçok insanın gönlünden geçen bir gerçek olmalı. Nasıl olmanın ki ! Her iki kişiden birinin oyunu almış bir partinin başkanı olmak...

KARTAL AK PARTİ GENÇLİK ve KADIN KOLLARI KONGRELERİ….

Ak partide Başkan olabilmek ,Teşkilattaki Birçok insanın gönlünden geçen bir gerçek olmalı. Nasıl olmanın ki ! Her iki kişiden birinin oyunu almış bir partinin başkanı olmak . Tabiî ki bunun sorumluluklarını ve yükümlülüklerini bilmek şartıyla.

Seçimler Başladı

Kadın Kolları Kongresi iki adayın çıkması beklenirken, Sibel Hanımın ikna edilmesi sonucu tek aday olarak Hüsna BALCI Hanımefendi seçildi. Aslında demokratik ve hoşgörü çerçevesi içerisinde adayların çok olması heyecan veriyor, Fakat kazanan adayın kaybeden adayı kucaklaması şartıyla. Kadın kollarının kongresinde , İlden gelen  kadın kolları yönetim kurulu üyesinin. Gazetecileri azarlar nitelikte davranması ise günün en hoş olmayan meselesiydi. Kendilerini Kaf dağında gören insanlar, her zaman bulundukları yere zarar vermişlerdir. Unutmasınlar ki bulundukları ilgi ve alaka  Başbakan  R.Tayyip ERDOGAN ismindendir. Bulundukları koltuktan güç alan değil .Önemli olan bir insanın o koltuğa güç vermesidir.Ak Parti İl Başkanı ve Kadın kolları il Başkanının  sorumsuz davranan bu bayanı çağırıp dikkatini çekmesini istiyoruz.

Gazetecilere ayrılan bir bölümün ise daha evvelden belirtilmesi gerekmez mi?

Gençlik kolları Seçimi ise biraz hareketli ve hararetli geçeceğe benziyor .Bazı Partilerde Bir aday bile bulunamazken. Ak Parti gençlik kolları başkanlığı seçimi ile ilgili epey isim geçmekte .Adem BEKTAŞ,Uğur UYHAN,Oktay GÜNDÜZ bunlardan bazıları. Sanırım Kartal Ak Parti  ilçe başkanlığı tek adaya indirmek için çaba gösteriyor.02 Ekim günü yapılacak seçimin ertelenmesi ileri bir tarihe alınması bunun ispatı diye düşünüyorum.  Gençler bence hangi partide ve hangi kurumda olursa olsun serbest bırakılmalı. Yalnız bunun bir tek sakıncalı tarafı, gençlerin kendilerine hakim olamamaları. Seçimlerde  partilerine uygun şekilde davranmaları icap etmelidir.

Bu seçimler teşkilat için çok önemli, Çünkü buradan çıkacak Teşkilat. Meclis üyeliğinden tutunda. Belediye Başkanının seçimine kadar yön verecek. Önümüzdeki günlerde ilçe başkanlığı seçimi olacak bakalım orada durumlar ne olacak. Kalın sağlıcakla.

NOT: Delege seçimleri ve ilçe seçimi ile ilgili yorumları bir dahaki sayıda bekleyiniz.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2011, 16:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17