Alkollü baba'dan dehşet cinayet. Kızını öldürdü

Alkollü baba'dan dehşet cinayet. Kızını öldürdü

Gaziantep’te eve alkollü gelen 40 yaşındaki M. Toktaş, tartıştığı kızı 19 yaşındaki S. Toktaş’ı defalarca bıçaklayarak öldürdü. Evden kaçarken yakınlarını arayan baba T. "Sevim’i kestim, ambulans çağırdım, gidip bakın" diyerek kayıplara karıştı.

Olay, saat 20.00 sıralarında Batıkent Mahallesi 82 Nolu Cadde Görkem Apartmanı giriş katında meydana geldi. İddiaya göre eve alkollü gelen M. Toktaş, o sırada annesi 38 yaşındaki N. Toktaş’ın başka bir evde çocuk bakıcılığı yapması nedeniyle yalnız olan kızı S. Toktaş’la henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Öfkesine hakim olamayan M. Toktaş, mutfaktan kaptığı bıçakla dehşet saçtı. Kızı S. Toktaş’ı boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayan M. Toktaş, kuzeni M. Çetin’i telefonla arayarak, "Sevim’i bıçakla kestim. Ambulans çağırdım. Hastaneye götürdüler. Gidip bakın" dedikten sonra kayıplara karıştı.

M. Çetin, durumdan şüphelenip eve gittiğinde kapıda işten gelen yengesi N. Toktaş’la karşılaştı. Kapıyı açtıklarında Sevim’in bir kanepe üzerinde cesediyle karşılaşan anne N. Toktaş sinir krizleri geçirdi. Durumun polise bildirilmesinin ardından olay yerine gelen savcının incelemesi sonrası S. Toktaş’ın cesedi otopsi yapılmak üzere cenaze aracıyla Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Polis, kaçan M. Toktaş’ın yakalamak için çalışma başlattı.

KIZININ NİŞANLANMASINA KARŞI ÇIKMIŞ
Bu arada Gaziantep’te restoranlarda kebapçılık yaparak evini geçindiren M. Toktaş’ın bir süredir alkol nedeniyle çalışmadığı, yaklaşık 1 hafta önce iş için Malatya’ya gittiği, olay akşamı eve habersizce geldiği öğrenildi. Babası tarafından öldürülen S. Toktaş’ın ise Akınal Ticaret Meslek Lisesi 4’ncü sınıf öğrencisi olduğu ve bir bankada stajyerlik yaptığı öğrenildi. S. Toktaş’ın babası M. Toktaş’ın karşı çıkmasına rağmen Ramazan Bayramı’ndan sonra teyzesinin oğlu 24 yaşındaki M. Özbal’la aile arasında nişanlandığı, baba-kız arasındaki tartışmanın bu nedenle çıkmış olabileceği ileri sürüldü. (Milliyet)

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2011, 06:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17