Tuzlalı Bayanların HAYIRLARA VESİLE OLAN Sergisi

Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yetimler Komisyonu, geliri yetim çocuklar yararına çalışmalar yürüten Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği’ne bağışlanmak üzere resim sergisi açtı.

Tuzlalı Bayanların HAYIRLARA VESİLE OLAN Sergisi
HABERİN GALERİSİ
Tuzla manzara resimleri

Tuzla manzara resimleri

Tuzla Belediyesi, Kent Konseyi Kadın Meclisi, Milli Eğitim Bakanlığı ve Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği işbirliğiyle düzenlenen resim sergisinin açılışını Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı birlikte gerçekleştirdi.


Kadın Meclisi hobi atölyelerinde düzenlenen 4 aylık kursta eğitim alan bayanların yaptığı resimler, Tuzla Belediyesi Sanat Galerisi’nin duvarlarını süsledi.  Dünya Şizofren Derneği’nin Halk Oyunları ekibi, açılışta folklor gösterisi sahneledi.
 


Şimşek, Yazıcı’ya Teşekkür Etti


Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Arzu Öğüt Şimşek, açılışta yaptığı konuşmada serginin önemini vurguladı. Şimşek, “Kadın Meclisi’mizin çalışmalarında her zaman destek veren ve sivil toplum kuruluşlarını önemseyen Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı’ya teşekkür ederiz” dedi.


Tuzlalı Bayanlardan Örnek Çalışma


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzla’daki sosyal faaliyetlerde kadınlarımız her zaman örnek çalışmalara imza atıyor. Tuzla’nın sosyal gelişiminde bayanlarımız sorumluluk üstleniyor. Bugün bu sergide de bunun bir yansımasına şahit oluyoruz. Sergiden elde edilecek gelirin yetim çocuklarımız yararına çalışmalarda bulunan bir derneğe bağışlanacak olmasının da bizleri son derece mutlu ettiğini belirtmek isterim. Kadın Meclisi’ne, Gönül Elleri Çarşısı’na, çalışmalarımızda her zaman bizimle olan Kadın Kent Gönüllüleri’ne teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.  


Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yetimler Komisyonu’nun destek verdiği serginin geliri, Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği’ne bağışlanacak. Sergi, 15 Ocak 2013 Çarşamba gününe kadar Tuzla Sanat Galerisi’nde sergilenecek.
Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2014, 09:43

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17