Kartalspor Yine yenildi. Şaşırtmadı! 5 Milyon değil de 13 milyon mu?

 

Kartalspor Yine yenildi. Şaşırtmadı! 5 Milyon değil de 13 milyon mu?

 

Bank Asya 1. Lig 26. hafta mücadelesinde , kendi evinde Büyükşehir Belediyespor'u konuk etti. Etmez olaydı!Utangaç

 Maçın sonucu ise hiç mi hiç şaşırtmadı. Kartalspor 3-2 yenildi. Maçta Mehmet’in kendi kalesine gol atması akılları adeta durdurdu. Gazetemizi arayan taraftarlar şaşkın şaşkın soruyorlar. “Kartalspor’a neler oluyor. Geçtiğimiz haftaki ilk dakika da yediğimiz gol de düşündürücüydü! Kartalspor kalecisi’nin kendi oyuncularına gelen topu bırak bırak diyerek pasifize etmesi ve ilk dakika da golü yemesi ne anlama geliyor” diye sordular.

5 MİLYON’UN HAKKINI VERİN! DEMİŞTİM. 13 MİLYONDAN BAHSEDİLİYOR!

 Evet geçen hafta ki köşe yazımda 5 milyon’un hakkını verin demiştim. Bu tepkime Kartalspordan hemen cevap geldi ve bunu yayınladık. Değişik siyasi partilerden ve genç Kartal’lılar derneği’nden de bu konuya değinmemden dolayı teşekkür aldım. CHP’li üst düzey bir siyasetçi bana “Doğru yazmışsın hatta eksik bile yazmışsın 5 milyon’u Şubat 2010’da verdik ama bunla kalsa keşke. Değişik metodlarla 13 milyon gitti Kartalspor’a” denildi. Başkan Öz daha ne yapsın Kartalspor için! 13 milyona Maradona getirtilir kardeşim. Üzmeyin Kartalspor severleri.

 VAY BABAM VAYYY…

5 Milyon derken 13 milyon’a (13 trilyon) çıktı. Buyur buradan yak. Kartal’lıların 13 milyon parası aktarılan bir takım kendi kalesine gol atıyor, kalecisi yolla yolla diyerek gol yiyor.

 Kartalspor nereye gidiyor? Paralar havaya mı gidiyor? Çok tartışılması gereken bir konudur ki böyle giderse tartışılır da.

 Neden Futbol?

Tuzla’da tekvandocu bir genç dünya birincisi oluyor, milyonlarca para heba edilmeden. Belki de 5 bin lira maaşla getiriyor bu madalyaları. Üstelik Türkiye de değil dünya da Türk’ü temsil ediyor. Aslında yazacak çook şeyler var ama birileri üzülmesin, birileri kırılmasın diye diye erteliyoruz boyuna.

 Kartal Belediyespor fiyaskosundan kaybedilen paralardan hiç bahsetmeyeceğim.

Şimdilik…

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2011, 07:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17