Bayram Kanaç "Kalpar haddini aşmıştır."

Bayram Kanaç

Kartalspor futbol şube sorumlusu Rizespor teknik direktörü Hüseyin Kalpar’a tepki gösterdi.

Kartalspor futbol şube sorumlusu Bayram Kanaç açıklamasında “Kartalspor kulübü olarak “Kartalspor’un topladığı 15 puanı, sertliğe bağlı olarak topladıklarını düşünüyorum” diyen Rizespor teknik direktörü Hüseyin Kalpar haddini aşan bir açıklama yapmıştır.

Kartalspor kulübü yönetim kurulunun, teknik heyetinin, futbolcusunun ve taraftarlarının emeğini hiçe sayarak sarf ettiği sözlerden ötürü Hüseyin Kalpar’ı şiddetle kınıyoruz.

Ortada hiçbir şey yokken attıkları ilk gol sonrası yedek kulübesi arkasında bulunan, ateşli Kartalspor taraftarlarına Hüseyin Kalpar ve yedek kulübesindeki diğer kişilerin yaptığı el kol hareketleri, çok doğru bir davranış değildir.

Bikoko’nun oyundan çıkana kadar tribünlere yaptığı tahrik edici hareketleri de herkes görmüştür.

Sertlik konusunda hakeme serzenişte bulunacak en son insan Kalpar’dır. Karşılaşmada iki oyuncusu sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan takımda Kartalspor’ dur.

Bir teknik adamın, rakibini aşağılayacak şekilde demeç vermesi kabul edilemez. Takımını kollayan, tüm ölümcül noktalardaki taktir haklarını Rizespor lehine Kartalspor aleyhine kullanan ve Kartalspor’lu oyunculara hakaret eden bir hakemi, şikayet edebilmesi de inanılır gibi değildir.

Böyle bir açıklama yapan teknik direktör, demek oluyor ki hiçbir maçımızı izlememiş, izlettirmemiştir. Bu da onun eksikliğini göstermektedir.

Maç sonunda yapılan basın toplantısında oyuncusu Bikoko’nun küfürlerini, attığı tokadı görmezden gelerek, “Bu oyuncumun üzerine çok gittiler, sarı kart gösterttiler ve bende kırmızı kart görmesin diye oyundan çıkartmak zorunda kaldım” gibi son derece yakışıksız, rakibini hiçe sayan, oyuncusunun hareketlerini görmezden gelen sözlerini, deneyimli teknik adama yakıştıramadığımızı ifade etmek isteriz.

Son sezonlarda yaşadığımız maddi sıkıntılar sebebiyle lig sıralamasında zor dönemler geçirmiştik. Fakat camia olarak, emeğimiz, alın terimiz ve dik duruşumuzla bu sezon hak ettiğimiz noktalara ulaşmaya başladığımızı herkes görmektedir.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2011, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17