Mustafa Zengin'den Açılış üstüne açılış, hizmet üstüne hizmet...

Maltepe’de açılışlar hız kesmeden devam ediyor.

Mustafa Zengin'den Açılış üstüne açılış, hizmet üstüne hizmet...


Esenkent Mahallesi’ne kazandırılan aile sağlığı merkezi, basketbol sahaları ve futbol sahasıyla iki parkın daha açılışı Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’in katılımıyla gerçekleşti. Bayram havasında gerçekleşen açılışa katılan vatandaşlar Başkan Zengin’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.


“Hiçbir şey yapılmadı diyenler utanacak”


Esenkent Mahallesi’nde gerçekleşen açılış şölenine 17 No’lu aile sağlığı merkezinden başlayan Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, normal şartlarda yapımı tamamlanan projeleri halkın açmasından yana olduğunun altını çizerek, Maltepe’de hiçbir şey yapılmadığını söyleyenlere bir cevap olarak toplu açılış yaptıklarını ifade etti. Başkan Zengin, “Ne kadar hizmet yaptığımızı biz de biliyoruz, ilçede yaşayanlar da biliyor zaten. Hiç görevimiz olmamasına rağmen hem doktor arkadaşlarımıza destek olalım hem de vatandaşımıza daha kolay hizmet ulaşsın diye aile sağlığı merkezleri açıyoruz. Bugün on ikinci aile sağlığı merkezimizi açmanın sevincini paylaşıyoruz. Esenkent halkımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.


“Sporcu gençler antrenmanlarını kendi sahalarında yapabilecek”


Açılışlara basketbol ve futbol sahalarıyla devam eden Başkan Zengin, gençler için spor alanlarını çoğaltmaya devam ettiklerini belirterek, spor kulüplerinin ve sporcuların en iyi şartlara kavuşmaları için çalıştıklarını belirtti. Spor sahalarını gençlerin kullanımına açarak, korumasını da kendilerine terk ettiğini ifade eden Maltepe Belediye Başkanı Zengin, denetlemeye ve ihtiyaçları tespit etmeye devam edeceğini söyledi. Esenkent Spor Kulübü tarafından kendisine plaket takdim edilen Başkan Zengin, her fırsatta yatırımlara destek veren hayırsever Maltepelilere bir kez daha teşekkür etti.

Esenkent Mahallesi’ne kazandırılan iki parkla beraber 2009’dan bu yana mahallede altı yeni park hizmete açılmış oldu. On yedi yılda 65 park yapılan Maltepe’de 2009’dan beri son dört buçuk yılda toplam 76 park açıldı. Açılışların ardından Esenkent’li çocuklarla basketbol ve futbol oynayan Maltepe Belediye Başkanı Zengin, her şeyin çocuklar için olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2013, 20:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17