Türkiye Öz’ün kamu vicdanını sızlatan “Adalet” anlayışını konuşuyor!

“Adalet” diye yürüyen Öz’ün “Adalet” anlayışı hayretlerle karşılanıyor ve CHP'sine zarar veriyor.

Türkiye  Öz’ün kamu vicdanını sızlatan “Adalet” anlayışını konuşuyor!
banner46

CHP’li Belediye Başkanı Kartallıların vergilerini har vurup harman savurmaya devam ediyor.

Günlerdir adalet yürüyüşü yapan CHP’li Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Halk TV’ye yaptığı röportajda “Adalet kamu vicdanıdır” derken, kamu vicdanını sızlatan icraatları ile bu gün Ulusal basının gündemine oturdu.

27 Şubat 2016 günü Başkan Öz’ün kullandığı evin çatısında yangın çıkmış ve yeniden yapılmıştı. Yangının Kartal halkına maliyetinin ayrıntıları basına sızdı.

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ün yaşadığı evin çatısında çıkan yangının tadilat masraflarının vatandaşlara fatura edildiği ortaya çıktı. İki güvenlik görevlisinin imza altına aldığı tutanak çok konuşulacak gibi. Başkanın evinin çatısındaki yangın sonrası tadilat gerekçesiyle evde yapılan işler ve KDV hariç tutarları dudak uçuklatıyor

Yangın bahane meşe dolap şahane!

İşte yangın bahanesiyle Altınok Öz’ün sarayları kıskandıracak villasına (Kartal Belediyesi'nin mülküdür!) yapılan masrafların ayrıntıları; Meşe kaplamalı gömme dolap 24 bin 290 TL. Yüksek güvenlikli ahşap kaplamalı çelik kapı 6 bin 500 TL. Bahçe kapısı motoru 5 bin 270 TL. Ferforje bahçe korkuluğu 37 bin 440 TL. Lamine parke döşeme ve kaplama 6 bin TL. Her cins ahşap parkenin cilalanması 4 bin 725 TL.

"ACİL" KODUYLA İHALE

Yangın sebebiyle başkanlık konutunun çatısında meydana gelen zararın karşılanması için acil ihale kodu olan 2B1 koduyla ihaleye çıkıldı. Ancak “acil ihale” yangının çıkmasından 2.5 ay sonra gerçekleştirildi. Üstelik ihale ilanında tadilatın Başkanlık Konutunda değil “Başkanlık Çalışma Ofisi”nde gerçekleştirileceği vurgulandı. Yangının sadece çatıda çıkmasına rağmen ihaleye yüksek güvenlikli ahşap kaplamalı çelik kapı, 2 bin kg kapasiteli otomatik bahçe kapısı motoru, işlenerek dekore edilmiş demirden parmaklık ve dekoratif perfoje, ahşap parke cilalanması ile meşe kaplamalı gömme dolap gibi kalemler de eklendi.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2017, 12:31

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17